Radio BalkanFox

„Skidam kapu Aleksandru Vučiću“: Ana Grozdanović čestitala jubilej Srpskoj naprednoj stranci

Mlada političarka Socijalističke partije Srbije Ana Grozdanović uputila je posebnu čestitku rukovodstvu Srpske napredne stranke.

– Povodom 16. godišnjice osnivanja Srpske napredne stranke, rukovodstvu i svim članovima upućujem najiskrenije čestitke.

Teška vremena traže teške odluke i čvrste kadrove sa jasnom vizijom budućnosti naroda i Države.

Nacionalni i državni interesi, očuvanje Kosmeta, privredno jačanje i prosperitet građana Srbije su zajednički ciljevi koji su motivisali SPS i SNS da preuzmu teško breme odgovornosti za vršenje vlasti u vreme kada u celom svetu požari rata palacaju po suvarcima nacionalizama i prete da društava koja su se do skora predstavljala kao perjanice demokratije pretvore u diktature.

Čvrsto verujem da će SNS imati blistavu budućnost i da će u svakom trenutku biti dovoljno jaka da iznađe i realizuje najbolja rešenja za očuvanje interesa naroda i Države. Današnji praznik Prepodobna Pelagija pomoći će liderima da nađu ispravna rešenja. A pre svega skidam kapu Aleksandru Vučiću za sve što je SNS realizovao,bez ljutnje ali bez njega bi teško doživeli sve uspehe – napisala je Ana Grozdanović.

Inače, Ana se često oglašava i daje javnu podršku predsedniku Vučiću, čiji rad i trud veoma ceni i poštuje.

Ona je članica GO SPS, gde grabi ka vrhu domaće političke scene.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE