Radio BalkanFox

Sin Đorđa Balaševića tražio fantomku po Tuzli: „Sreo sam bajkera Edisa…“

Režiser Aleksa Balašević obreo se danas u Tuzli, te je putem društvenih mreža prepričao slučajni susret sa bajkerom Edisom.

Aleksa Balašević (Foto: Screenshot TV Blic)

Aleksa Balašević (Foto: Screenshot TV Blic) • Blic TV / screenshot




– Zaboravio sam masku za motor i upitao jednog bajkera kog sam sreo u centru Tuzle gde ima nedeljom da se kupi maska za vrat (fantomka). Edis mi je rekao da ništa ne radi i da će mi vrlo rado pokloniti svoju jer dobro zna koliko su tuzlanska brda hladna sredinom oktobra. Svakom gradu želim ljude kao što su Edis kog sam upoznao – poručio je Aleksa putem Instagrama i izazvao oduševljene komentare.

Aleksa Balašević, sin pokojnog kantautora Đorđa Balaševića, oženio se svojom izabranicom Nikolinom, sa kojom je dobio ćerku.

Aleksa Balašević (Foto: Instagram)

Aleksa Balašević (Foto: Instagram)

Kako su mediji pisali, Balaševićev sin Nikolinu je zaprosio u Izraelu, za šta je pola godine čekao dozvolu, Aleksa je naglasio koliko mu je Nikolina promenila život iz korena.

– Dok nju nisam upoznao, nisam bio toliko duhovno stabilan. Mislio sam da je dovoljno što imam grčko ime, što je moj pradeda slavio za vreme komunizma otvorenih prozora i što se pomolim pred spavanje. Postio sam danima, ali posle mamurluka. Radio sam stvari koje nisam smeo. Sve se promenilo kad sam sreo Nikanu. Bila je nevina, preobrazovana, postila je, pomagala starijima, umivala se na praznik Cveti i nije pila alkohol. Nije imala neprijatelje. Tada sam počeo da se osećam još jačim, jer pored sebe imam osobu koja sa mnom ide u borbu, na hodočašće i nemirnu Palestinu, ali i na Bahame – objasnio je jednom prilikom Balašević.

Inače, Aleksa Balašević zakleo se 2022. godine na večnu ljubav svojoj verenici Nikolini u Hramu Svetog Save u Beogradu. Venčanje je obavljeno u intimnoj atmosferi, a Aleksin brak sa Nikolinom krunisao je patrijarh srpski Porfirije.

Sin legendarnog Đorđa Balaševića je na venčanju u Hramu Svetog Save nosio hadžijsku odoru s izvezenom ribom, koja predstavlja najraniji simbol hrišćanstva, a njegovo odelo blagosiljano je u Izraelu 2021. godine.

Aleksa i Nikolina Balašević (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

Aleksa i Nikolina Balašević (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

S druge strane, Nikolina je ponela dugu belu haljinu i preko glave nosila maramu bele boje.

Koga je, sa druge strane, Aleksa Balašević sreo na premijeri svog prvog filma pogledajte u odvojenom tekstu: Aleksa ostao zatečen kad je ugledao njega na premijeri filma! Spomenuo i oca Đorđa Balaševića

(Kurir)

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima od sada i na Google News.




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE