Radio BalkanFox

Jodžir se bahatio po Beogradu

Na video-snimku koji se pojavio, do detalja se vidi cela situacija i rasprava između Jovana i nadležnih organa

Jovan Radulović, influenser poznatiji kao Jodžir, imao je problem s policijom pre nekoliko dana u Beogradu, tačnije u najluksuznijem naselju u srpskoj prestonici Beogradu na vodi, i to zbog nepropisnog parkiranja.

Kako smo primetili, Radulović se ponašao bahato, a policija to nije tolerisala. Na video-snimku koji se pojavio na kanalu Novo mjuzik na platformi Jutjub do detalja se vidi cela situacija i rasprava između Jovana i nadležnih organa.

Screenshot_1076.jpg

print screen novomusic 

Jodžir dolazi u naselje, parkira svoj auto nasred ulice, a onda seda u kafić i ispija kafu sa svojim prijateljima. U jednom momentu se pojavljuje komunalni policajac, koji gleda u auto crnogorskog influensera, i tada se i sam Jovan njemu javlja i prilazi mu.
Nakon što mu komunalac objašnjava u čemu je problem i obaveštava ga da mora da pomeri auto, Jodžir se tome suprotstavlja i vraća se u lokal, gde nastavlja ispijanje pića i druženje s prijateljima. U jednom momentu se okreće prema policajcu i nešto mu dobacuje, a onda upotrebljava svoj telefon i s nekim komunicira putem poruka.

Screenshot_1077.jpg

print screen novomusic 

Neumorni policajac i dalje stoji pored njegovog četvorotočkaša, upisuje tablice i verovatno piše kaznu, a onda mu influenser prilazi i pokazuje mu svoj telefon. Službeno lice ne obraća pažnju na to, a onda se približavaju autu i Radulović seda na vozačevo mesto, ali se i dalje ne pomera, već pokazuje svoja dokumenta. S obzirom na to da je vreme prolazilo, a influenser nije uradio ono što je trebalo kako bi se situacija rešila mirno, ubrzo je došla interventna jedinica. Video-snimak se ovde prekida.

Podsetimo, Radulović je podigao veliku prašinu u medijima kada je izjavio da je njegov otac bio s pevačicom Ksenijom Pajčin.

– Majko, izvini, ali jeste tako. Ne mogu da tvrdim, samo pričam ono što su pričali ljudi. Jeste to je bilo kada je Ksenija došla tad u Herceg Novi, Sunčane skale su u pitanju, tada je bila grupa Luna s pesmom „Devet i po nedelja“.

– Tada je moj tata bio u žiriju, ne lažem, bio je iza žirija, pre toga se čuo s mojom majkom i kaže „možda idem, možda ne idem“, ali tu je bila Ksenija. Moj otac je tad zakupio Titovu vilu.

Ova njegova izjava unela je nemir u porodici pokojne pevačice, pa se njena sestra oglasila na mrežama i poručila da, nažalost, mrtva usta ne mogu da govore.

Nakon toga mnogo se pričalo o njegovom učešću u rijalitiju, a nakon jednog videa u kom se oprašta od dece i žene svi su pomislili da stvarno ulazi u rijaliti, međutim, on je sve to demantovao i rekao da od ulaska u rijaliti nema ništa.

unnamed.jpg

Kurir 

Kurir televizija Recepcionar hotela predvideo smrt popularnog pevača!


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE