Radio BalkanFox

Najlepša evropska princeza u haljini od koje zastaje dah

Kada je moda u pitanju ona gotovo da nikada ne greši, a ovaj stajling je za čistu desetku.

Mnogi je smatraju najlepšom u Evropi
Mnogi je smatraju najlepšom u Evropifoto: Claudio Bresciani/TT/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia

Gde god da se pojavi Princeza Sofija od Švedske pleni svojom jedinstvenom lepotom i istančanim modnim ukusom.

 

Na njoj se uvek mogu videti komadi koji odišu vanvremenskom elegancijom, a prilagodljivi su i mogu se nositi u različitim prilikama.

 

Tako je princeza u petak prisustvovala ceremoniji dodele „Sophiahemmet“  diploma, gde je još jednom sve prisutne raspametila svojim modnim odabirom.

 

Naime, za gostovanje u stokholmskoj Plavoj dvorani ona je ponela prelepu koktel haljinu iza čijeg dizajna stoji modna kuća Rodebjer Miran.

 

Kreacija u bezvremenskoj crnoj boji koja poluležernim krojem podseća na kaftan, savršen je izbor za predstavnicu kraljevske porodice, a uz to je sve samo ne obična.

 

Ovu haljinu čija puna cena iznosi 550 eura posebno interesantnom čini suptilni prorez na nozi, baš kao i rukavi koji se dramatično spajaju sa ostatkom tkanine. 

 





1 / 5 Foto: Claudio Bresciani/TT/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovaj komad lepa Sofija uparila je sa Gianvito Rossi salonkama i elegantnom tašnicom brenda Susan Szatmary, dok je od nakita nosila diskretne i ženstvene narukvice i nepuadljive minđuše.

 

Ono što posebno ukazuje na činjenicu da princeza vodi računa o svakom detalju jeste njen prelepi bordo manikir, kakav je pravi hit ove jeseni.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE