Radio BalkanFox

Oglasio se Jodžir nakon bahatog ponašanja u Beogradu

Kako kaže influenser njemu je ova situacija zabavna i jedva je čekao da se neko od medija upeca.

Jovan Radulović, influenser poznatiji kao Jodžir, imao je problem s policijom pre nekoliko dana u Beogradu, tačnije u najluksuznijem naselju u srpskoj prestonici Beogradu na vodi, i to zbog nepropisnog parkiranja.

jorrr.jpg

Instagram 

Ekipa Kurira stupila je u kontakt s poznatim influenserom, kako bi nam otkrio šta se zapravo desilo, a kako on kaže nije se desilo ništa strašno već je interventna stala da ga pozdravi zato što ga vole.

Screenshot_1076.jpg

print screen novomusic 

– Samo sam čekao momenat da me neko pozove. Ja sam to i kačio na svoj stori. Sedeo sam i pio kafu i došao je čovek da napiše kaznu. Najnormalnije sam prišao i pričao s njim. Video sam da su tu bili novinari koji su to slikali i pitali se što mi ne piše kaznu. Nebitno. Najlepše sam se ispričao i ismejao i snimao sam to, tako da od toga nema ništa. A interventna se pojavila jer su me prepoznali. Sasvim slučajno su me videli i stali da se pozdrave jer me vole – rekao je Jovan za Kurir.

Podsetimo, Radulović je podigao veliku prašinu u medijima kada je izjavio da je njegov otac bio s pevačicom Ksenijom Pajčin.

– Majko, izvini, ali jeste tako. Ne mogu da tvrdim, samo pričam ono što su pričali ljudi. Jeste to je bilo kada je Ksenija došla tad u Herceg Novi, Sunčane skale su u pitanju, tada je bila grupa Luna s pesmom „Devet i po nedelja“.

– Tada je moj tata bio u žiriju, ne lažem, bio je iza žirija, pre toga se čuo s mojom majkom i kaže „možda idem, možda ne idem“, ali tu je bila Ksenija. Moj otac je tad zakupio Titovu vilu. Ova njegova izjava unela je nemir u porodici pokojne pevačice, pa se njena sestra oglasila na mrežama i poručila da, nažalost, mrtva usta ne mogu da govore.
Nakon toga mnogo se pričalo o njegovom učešću u rijalitiju, a nakon jednog videa u kom se oprašta od dece i žene svi su pomislili da stvarno ulazi u rijaliti, međutim, on je sve to demantovao i rekao da od ulaska u rijaliti nema ništa.


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE