Radio BalkanFox

JODŽIR IZAZVAO HAOS NA ULICAMA BEOGRADA! Morala da reaguje INTERVENTNA, influenser hitno PREKINUO ĆUTANJE! (GALERIJA)

Popularni influenser Jovan Radulović, poznatiji kao Jodžir, koji broji 500.000 pratilaca na društvenim mrežama, našao se u centru pažnje zbog snimka na kome se vidi da je nepropisno parkirao svoj automobil u Beogradu. Naime, kako se može videti, Radulović razgovara sa pripadnikom komunalne policije, a mnogi su spekulisali da je među njima došlo do rasprave.

Jodžir je, po svemu sudeći, automobil parkirao nasred ulice, nakon čega je seo u obližnji kafić i proveo neko vreme s prijateljima. Nedugo zatim, pojavio se komunalni policajac, koji je pregledao vozilo i uočio prekršaj. Influenser je tada prišao službenom licu, koje ga je obavestilo da mora da pomeri vozilo. 

Međutim, Radulović se oglušio o upozorenje i vratio u lokal da nastavi druženje. U jednom trenutku se ponovo okrenuo prema policajcu, nešto mu rekao, a zatim nastavio komunikaciju putem telefona.  

Republika

Foto: printscreen/youtebe.com

Jovan Radulović Jodžir

Policajac je uporno stajao pored njegovog automobila, beležio tablice i, kako se čini, pisao kaznu. Ubrzo zatim, Jodžir je prišao i pokazao policajcu svoj telefon, ali službeno lice nije reagovalo na to. Potom su se zajedno približili vozilu, gde je Jodžir seo za volan, ali nije pomerio automobil, već je pokazivao dokumenta. 

Republika

Foto: printscreen/youtebe.com

Jovan Radulović Jodžir

Kako Radulović nije rešio situaciju mirnim putem, na lice mesta je ubrzo stigla interventna jedinica. Snimak se prekida u trenutku kada dodatne policijske snage dolaze, ostavljajući nejasno kako se incident završio, prenose domaći mediji.

Ovim povodom poznatni Crnogorac se oglasio i objasnio da nije tog dana nije bilo nikakvog ozbiljnog problema.

Republika

Foto: printscreen/youtebe.com

Jovan Radulović Jodžir

Samo sam čekao momenat da me neko pozove. Ja sam to i kačio na svoj stori. Sedeo sam i pio kafu i došao je čovek da napiše kaznu. Najnormalnije sam prišao i pričao s njim. Video sam da su tu bili novinari koji su to slikali i pitali se što mi ne piše kaznu. Nebitno. Najlepše sam se ispričao i ismejao i snimao sam to, tako da od toga nema ništa. A interventna se pojavila jer su me prepoznali. Sasvim slučajno su me videli i stali da se pozdrave jer me vole – rekao je Jodžir za Kurir.

BONUS VIDEO:

 




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE