Radio BalkanFox

„Loži se na mene! Razmenili smo…“ Karleuša otkrila šta joj je Buba Koreli pisao, pomenula pomirenje i saradnju

Pop diva, Jelena Karleuša, započela je regionalnu muzičku turneju velikim solističkim koncertom u Skoplju, 19. oktobra, u Jane Sandanski areni.

Ljudi iz svih delova Makedonije okupili su se u glavnom gradu kako bi prisustvovali spektaklu jedne od najvećih regionalnih zvezda. Pred oko 6.000 ljudi, Karleuša je napravila šou o kom će se dugo pričati!

Po ugledu na svetske zvezde, imala je zahtevne plesne tačke, brutalne, inovativne kostime koje je u par navrata oblačila i svlačila na sceni.

Ovim spektaklom Karleuša je još jednom pokazala zašto je broj 1 na Balkanu.

Dan nakon koncerta, kada su se utisci sabrali, razgovarali smo sa Jelenom o spektakularnoj noći, ali i drugim aktuelnostima iz njenog života.

Pred našim kamerama otvoreno je govorila o ljubavnom životu, bivšem suprugu Dušku Tošiću, kao i o odnosu sa mladim košarkašem Nikolom Jovanovićem.

Tokom intervjua dotakli smo se i njenog odnosa sa reperom Bubom Korelijem.

Oni su se nedavno zapratili na društvenoj mreži Instagram, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Karleuša nam je otkrila detalje njihove prepiske.

Mi se nismo ni svađali, sem što se on otvoreno ložio sve ove godine na mene. Stavlja neke seksualne aluzije i ostalo… On čovek ni ne krije da je to prosto tako, da se loži na mene – započela je Jelena, pa dodala…

Zapravo, kad smo se zapratili, on mi je u stvari… Ne znam da li to smem da kažem, s obzirom da tamo u Bosni pretpostavljam mogu da imaju jednu, dve, tri, pet žena, ali da ne napravim neki problem. Razmenili smo komplimente i evo javno da kažem da bih jako volela da sarađujemo, zato što je on jako talentovan, pored toga što je potpuno negde lud, ali ko nije lud u ovom poslu, taj nije ni poseban. Ko nije lud, taj je ništa. Tako da, eto, volela bih da dođe do neke super saradnje. Morala bih to malo da kontrolišem šta bi bila tema i kakav bi to video bio, pošto pretpostavljam da bi oni imali određene ideje – izjavila je Jelena Karleuša za Telegraf.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE