Radio BalkanFox

Oblik grudi otkriva vaše tajne u krevetu! Verovali ili ne, po tome će znati kakva ste ljubavnica

Da li verujete da oblik grudi može otkriti kakva ste ljubavnica? Italijanski seksolog tvrdi da upravo vaš dekolte može dati odgovor na to pitanje!

Pjetro Lorenconi, italijanski seksolog, izneo je neobičnu teoriju da oblik ženskih grudi može otkriti kako se žena ponaša u krevetu. Iako ova tvrdnja nije naučno potvrđena, mnogi su zainteresovani za njegovo poređenje grudi sa različitim vrstama voća.

Dinja

Žene sa okruglim grudima nalik na dinje su, prema Lorenconiju, majčinski tipovi koji traže pažnju i divljenje. One vole da budu razmažene i retko će odbiti intimne trenutke.

Foto: Shutterstock


 

Limun

Grudi koje podsećaju na polovinu limuna karakterišu žene koje su divlje, nepredvidive i uživaju u životu punom iznenađenja. One vole uzbuđenja i avanture.

Grejp

Žene sa grudima u obliku grejpa deluju zavodljivo, ali su zapravo stidljive i više cene nežnost nego strastvene momente.

Foto: Shuterstock

 


Kruška

Kruškolike grudi opisuju žene koje su konzervativne, ali uživaju u ljubavi i seksu u svim varijantama. Mogu biti religiozne, ali ih to ne sprečava da uživaju u intimnim avanturama.

Pomorandža

Žene sa grudima nalik na pomorandže su samouverene, ali nisu previše zainteresovane za seks. One više vole prijateljsku povezanost sa partnerom.

Trešnje

Mali, trešnjoliki oblici grudi karakterišu inteligentne i zabavne žene koje su odlične partnerke, ali u krevetu su mirnije i nisu sklone eksperimentisanju.

Patlidžan

Iako nije voće, grudi nalik na patlidžan pripisuju se ženama koje su pune ljubavi i strasti, uživajući u životu maksimalno.

Da li ova teorija drži vodu? Ostavlja se na vama da prosudite.

 



Kada ide po decu u školu ne nosi brus! Žena sa najvećim grudima ne prestaje da provocira, njen dekolte je praznik za muške oči (VIDEO)

Lajfstajl

Lajla King zbog težine svojih grudi izbegava da nosi brushalter, čak i kada kupi decu iz škole. Zbog toga se nalazi na meti komentara.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE