Radio BalkanFox

MARIJA ŠERIFOVIĆ IZAZVALA KOLAPS! Kao furija ULETELA besnom mašinom u „Grandov“ studio!

Danas je pop pevačica Marija Šerifović stigla na snimanje muzičkog takmičenja „Zvezda Granda“ u svojoj karakterističnoj brzoj vožnji, parkiravši svoj automobil tik do ulaza u studio. Jedan od fotografa koji se našao ispred „Grandovog“ objekta se našalio da dalje neće moći, dok je Marija uz osmeh pozdravila prisutne medije.

Dalje neće moći – našalio se jedan od fotoreportera.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marija Šerifović na snimanju „Zvezde Granda“

Na pitanje o svom raspoloženju, odgovorila je veselo i vedro, ali nije otkrila razlog svoje dobre energije pre nego što je uletela u studio gde počinje snimanje nove epizode popularnog šou-programa.

Evo, veselo jako, vedro – uzviknula je Šerofivćeva i uletela u zgradu, prenosi Grandov portal.

Podsećanja radi, popularna pevačica Marija Šerifović nedavno se obratila devojci koja vodi humanitarnu akciju, izražavajući želju da pomogne porodici Rašić koja živi u veoma teškim uslovima. Majka Tamara i njena jedanaestogodišnja ćerka Ognjenka trenutno žive u trošnoj šupi bez vode i kupatila, izložene hladnoći i nehumanim uslovima. Na društvenim mrežama je objavljen video u kom Tamara iznosi svoju tešku situaciju i izražava želju za toplim i bezbednim domom, posebno ističući potrebu za kupatilom za svoju ćerku.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Facebook

Marija Šerifović pružila pomoć Ognjenki Rašić

Šerifovićeva, dirnuta pričom porodice Rašić, nije ostala ravnodušna. Na Instagram stranici Fondacije Tamare Misirlić, pevačica je ostavila komentar u kome moli da joj se javi neko ko vodi ovaj humanitarni profil, izražavajući želju da pruži podršku porodici u nevolji. Njen gest je izazvao veliku pažnju javnosti i pokazao da je spremna da se angažuje kako bi pomogla onima kojima je pomoć najpotrebnija.

– Molim vas da mi se javite u DM. Hvala – napisala je Marija na profilu Tamare.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE