Radio BalkanFox

Ša progovorio o skandaloznoj svađi sa Mionom, otkrio da je ne prepoznaje (VIDEO)


Ne zna šta se dešava sa Mionom!

Voditelj Milan Milošević podigao je Nenada Aleksića Ša, te je sa njim porazgovarao o njegovoj svađi s devojkom Mionom Jovanović.

– Ša ti si rekao da ona tebe urniše mesec i po dana, da si hteo da joj praviš dete, rekao si da nije ona najbolja, da tvoj brat i njegova deca nemaju hleb da jedu, da si ušao da otplatiš bratu kredit – rekao je Milan.

– Mi se nikada ne svađamo u krevetu, bukvalno. Ja sam rekao da žive od jedne plate, burazer radi, snajka čuva decu. Teško je…Što se tiče finansija i svega toga što sam pričao, rekao sam da ovo meni treba da bude poslednji udarac i nalet. Okej, ja taj štek gledam na neke duže staze. Ja sam rekao Mioni da je moja greška i moje insistiranje je bilo da uđemo ponovo. Jeste, pod stresom smo svaki dan. Ona je meni lojalna i privržena. Ne mislim da je to, ne može da se sastavi, imamo taj put da komentarišemo druge. Ja je molim svaki dan da se iskulira, da se ne svađamo nas dvoje, da imamo nas dvoje. Jeo bih go*na i bio bih neiskren da kažem da ne ceni, ceni. Posle prve rasprave sam je zamolio da ne dolazi do ovoga, ova sada je bila loša – rekao je Ša.

– Šta misliš kakva je sada situacija napolju – pitao je voditelj.

– Ne znam sa njene strane, njeni roditelji šta imaju… – rekao je Aleksić.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

pink


newsmedia2

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE