Radio BalkanFox

HOROSKOP ZA UTORAK, 22. OKTOBAR Devici poznanstvo sa neobičnom osobom


OVAN

POSAO: Danas ćete imati mnogo sitnijih obaveza koje će vas okupirati. Danas je dobra organizacija ključna za uspešan dan na poslovnom polju kod vas.

LJUBAV: Ne osećate kao da bi želeli da se previše vezujete. Uživate u svojoj slobodi i povremenim prolaznim avanturama. Spremni ste samo za povremene veze.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina kako biste mogli da ojačate svoj imunitet. Vreme je da malo više razmislite i o svojim svakodnevnim navikama koje takođe generalno imaju uticaja na zdravlje.

BIK

POSAO: Danas očekujte miran dan rasterećen od obaveza. Prijaće vam promena u odnosu na brz uobičajen poslovni ritam. Uspećete malo da se odmorite i opustite danas.

LJUBAV: Sa partnerom ste izgradili takav odnos da oboje vidite samo jedno drugo. Ostatak sveta ne postoji za vas. Maksimalno ste posvećeni vašoj vezi i vašem odnosu.

ZDRAVLJE: Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme na polju zdravlja danas. Očekuje vas period u kojem ćete se osećati dobro i biti generalno jaki i stabilni.

BLIZANCI

POSAO: Iako vaša očekivanja nisu bila visoka, danas možete mnogo da ostvarite. Ne plašite se da budete ambiciozniji i slobodno pokažite inicijativu ka novim poslovnim promenama.

LJUBAV: Za one koji nisu u vezi ovo je jedan dosadan dan bez promena. Ako jeste u vezi, onda je ona stabilna i postaje sve ozbiljnija. Osećate spremnost da pričate o većim planovima.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svom stomaku u narednom periodu. Mogli biste da budete skloni problemima sa varenjem. Posvetite se svom zdravlju i posavetujte se sa nutricionistom.

RAK

POSAO: Danas ćete imati ideje koje bi mogle da dovedu do proširenja posla. Postavite se odgovorno i razmišljajte u napred da bi realizovali svoje namere.

LJUBAV: Sa voljenom osobom imate sve više problema u komunikaciji, osećate da je problem u oboma i slutite obostrano zahlađenje. Dolazi vam krizni period za vezu ili brak.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete kako biste mogli da dođete do poboljšanja na polju zdravlja. Očekuje vas faza u kojoj ćete na neki način imati probleme sa disajnim putevima.

LAV

POSAO: Mogućnost pojavljivanja neočekivanih problema je posebno velika. Danas budite spremni za naporan i stresan dan. Trebaće vam dosta strpljenja.

LJUBAV: Da bi održali vezu sa voljenom osobom morate da pokažete spremnost na kompromis. Vaša tvrdoglavost je najveći problem u vezi sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa probavom kod vas su naglašeni. Važno je da povedete računa i o ishrani ali i o unosu tečnosti kako bi na ovom polju imali bolje stanje.

DEVICA

POSAO: Vaši planovi se ostvaruju polako, čak i ako ne primećujete. Uskoro je moguće nekakvo unapređenje. Polje posla vam fino napreduje i uskoro ćete biti veoma zadovoljni.

LJUBAV: Danas ćete ostvariti zanimljivu komunikaciju sa neobičnom osobom koju ćete upoznati. Moguće je da će vaše poznanstvo kasnije da preraste u ljubavnu vezu.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa grlom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Možete da očekujete da ćete biti skloni upalnim stanjima i infekcijama. Posavetujte se sa lekarom.

VAGA

POSAO: Danas je povoljan dan za sklapanje ugovora sa licima iz inostranstva ili poslovna putovanja ako ste ih imali u planu. Možete da očekujete pozitivne rezultate.

LJUBAV: Osoba koju ćete danas prvi put sresti će uskoro početi da gaji jaka osećanja prema vama. To može da postane zanimljivo poznanstvo koje ćete dugo pamtiti.

ZDRAVLJE: Izbegavajte preterivanje u bilo čemu. U narednom periodu ćete biti skloni problemima sa zdravljem, pa je važno da pazite na svoje navike.

ŠKORPIJA

POSAO: Konačno napredujete po pitanju finansija koje su vas dugo brinule. Danas je moguće povećanje zarade. Dolazite do realizacije ciljeva koje imate od ranije.

LJUBAV: Očekujte da će danas jedna zanimljiva osoba pokušati da vam priđe. Početak vašeg odnosa dosta obećava. Spremni ste da se posvetite tome da vaša komunikacija napreduje.

ZDRAVLJE: Urinarni trakt vam je osetljiv i trebali biste da povedete više računa o tome. Možete postati u većoj meri skloni upalama i infekcijama. Oko svega se posavetujte sa lekarom.

STRELAC

POSAO: Čekaju vas nepredviđene i nagle promene. Moguće je da će doći do komplikacija kojima se niste nadali. Budite spremni da se danas maksimalno posvetite poslu.

LJUBAV: Danas ćete imati više prilika za nova poznanstva i flert. Čeka vas jedan uzbudljiv dan koji ćete pamtiti. Ako ste u vezi, partner bi mogao da ima zanimljive predloge za vas.

ZDRAVLJE: Povedite računa o niskom pritisku koji bi mogao da vas muči u narednom periodu. Zbog čestog osećaja malaksalosti možete biti u lošem stanju. Posetite lekara.

JARAC

POSAO: Čeka vas odličan dan u kojm ćete uspeti da rešite neki poslovni problem. Generalno je sada vreme u kojem vaše sposobnosti i vaša snaga dolaze do izražaja pa ćete biti zadovoljni.

LJUBAV: Niste iskreni prema svog partneru. Ne posvećujete mu se dovoljno i vaša veza dolazi u kriznu fazu. Moguće je da ćete uskoro biti na ivici prekida emotivne veze.

ZDRAVLJE: Pad imunitet je naglašen kod vas. U narednom periodu vas očekuje dosta problema na polju zdravlja. Potrudite se da idete redovno kod lekara i da uradite sve nalaze.

VODOLIJA

POSAO: Izbegavajte da išta ulažete ili rizikujete danas jer nećete imati sreće. Držite se poznatih pristupa na polju posla, jer vam bilo kakve drastične promene sada mogu doneti gubitak.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv razvoj događaja sa osobom koju već duže poznajete. Bićete pozitivno iznenađeni situacijom koju ćete imati na ljubavnom polju. Sreća vas očekuje.

ZDRAVLJE: Oči su vam osetljive i možete imati probleme sa vidom. Povedite više računa o svom zdravlju u ovom periodu generalno jer bi i predeo glave mogao da vam bude podložan problemima.

RIBE

POSAO: Danas možete ostvariti dobru saradnju sa osobom rođenom u znaku Bika koja će pokazati da je spremna da realizuje dosta toga za zajednički interes u poslu.

LJUBAV: Sve više sumnjate u vašu sadašnju vezu. Partner vam se ne čini toliko privlačan kao u početku. Moguće je da ćete se korak po korak udaljavati dok ne dođe do prekida konačno.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa stomakom su naglašeni kod vas. Potrudite se da pazite na svoju ishranu i da unosite dovoljno tečnosti, kao i da izbegavate teške namirnice.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE