Radio BalkanFox

Dom Danijele Martinović nalik svetskim magazinima

Dom Danijele Martinović odiše jednostavnom elegancijom. Uređen u minimalističkom stilu, odraz je sofisticiranosti i dobrog ukusa. Posebno je zanimljiv plakar, tačnije, „walk in garderober“, koji je san svake žene. Svetlo drvo i zatamljeno staklo, Danijela definitivno ume da sa ukusom izdizajnira sve do najsitnijih detalja.

32132.jpg

Instagram/danijelamartinovicofficial 

U domu hrvatske pevačice dominiraju nežni, ženstveni tonovi. Pored nezaobilaznih umetničkih slika i fotografija na zidu, Danijela svoj prostor popunjava diskretnim ukrasima. I za rad i za opuštanje uz knjigu, i za druženje sa prijateljma, ovaj prostor obiluje dobrom energijom.

Danijela je rekla da joj je omiljeno mesto u stanu terasa, u čiji dizajn je sigurno uložila podjednako truda i vremena. Rustični pod od tamnog drveta, ukrasno kamenje i biljke – ovo je mesto za opuštanje i jogu. A pogled – fantastičan!

Podsetimo, raskid Danijele Martinović i Petra Graša potpuno je iznenadio javnost, jer je par nakon tolikih godina delovao i te kako skladno. Nakon 24 godine provedenih zajedno, Danijela i Petar su odlučili da se rastanu, a pevač je ubrzo nakon toga uplovio u bračne vode sa Hanom Huljić. Ovo je sigurno bilo razorno za Danijelu, ali po svemu sudeći, suzama je definitivno došao kraj.


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE