Radio BalkanFox

Adriana Džehverović otkrila šta se dešavalo dva dana pre nego što su otišli za Dubai


Brat pevačice Teodore Džehverović, Savo Džehverović se zajedno sa suprugom Adrianom i njihovom ćerkicom preselio u Dubai odakle svakodnevno obaveštavaju svoje pratioce na društvenim mrežama o životu u Emiratima.

Adriana je veoma aktivna na Instagramu, a sada je podelila snimak i otkrila šta se desilo dva dana pred njihov odlazak u Dubai.

Naime, Adriana je tada imala zakazano snimanje na koje je otišla uplakana, a kako je istakla, užasno se osećala.

– Dan kada sam se užasno osećala, inače dva dana pre odlaska u Dubai. Prvi put sam u životu videla tatu kako plače i to ni dan danas ne mogu da izbacim iz glave. Činjenica da smo i brat i ja otišli iz Srbije i oni su (za sada) sami tamo. Preplakala sam ceo put i na set došla ultra neraspoložena – napisala je Adriana tom prilikom.

Otkrili kakav je život u Emiratima

– Kakav rolerkoster emocija ovih dana… Naizgled sve savršeno, ali zapravo je u glavi jedan veliki haos. Da li smo napravili ispravnu odluku? Šta smo postigli ovim korakom? Da li odvajanje od familije ima cenu? Sve smo imali u Srbiji, a opet je nešto falilo, da li ćemo to ovde naći? Da li smo mi stvoreni za velike stvari ili u ovom slučaju treba biti skroman? Da li će Dorotea imati bolju budućnost? Sve je preskupo. I još milion pitanja. Potpuni izlazak iz komforne zone i znam da je početak jako težak i da ćemo još 100 puta reći „Šta nam je ovo trebalo?“ Ali u dubini duše i Sava i ja verujemo da smo ovde sa razlogom. Nešto postoji, napisala je ona tada.


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE