Radio BalkanFox

KARLEUŠA I TOŠIĆ SE RAZVELI ZBOG SATA?! Otkrivena TAJNA koju je dugo čuvala u BRAKU, evo kakve VEZE ima sa Bakom Prasetom! (VIDEO)

Pop diva Jelena Karleuša održala je dugoočekivani prvi koncert u okviru svoje nove turneje „Alfa i Omega“ u prepunoj Areni „Jane Sandanski“ u Skoplju. Ljubitelji njenih brojnih hitova došli su iz svih krajeva Severne Makedonije i regiona kako bi prisustvovali senzacionalnom nastupu jedne od najvećih zvezda Balkana. Ovom prilikom, portal Republika imao je priliku da se sastane sa čuvenom kraljicom šoubiza i razgovara o svim aktuelnim temama, kako iz njenog poslovnog, tako i iz privatnog života.

Naime, Karleuša se osvrnula na svoju nedavnu izjavu, kada je istakla da je njena koleginica Lepa Lukić bila intimna sa jutjuberom Bakom Prasetom, što je izazvalo ogromnu pažnju u javnosti.

Nisam se čula sa Lepom, ali Boki 13 jeste. Njih dvoje su u super odnosima, pozvao ju je nakon toga i rekao: „Lepa, Jelena se zezala, kako to ne shvataš“, jer je ona inače poznata kao jako duhovita osoba. Uopšte nam nije jasno kako ona to nije shvatila kao šalu. Koliko je zabavna, Boki je morao da snima taj razgovor sa njom, koji je morao da mi pusti… „Ona je rekla da sam ja bila sa nekim prasetom, zamisli, da sam se „j“ sa nekim prasetom, je l’ ona normalna?! Ja rekla njoj koliki je njemu, ma, sram je bilo“ – smeje se Jelena, te nastavlja:

Republika

Foto: Ata Images/printskrin

Jelena Karleuša spojila Baku Praseta i Lepu Lukić u lajvu

Ja sam samo želela da napravim foru, ne znam odakle mi je Lepa uopšte pala na pamet. Mislila sam da neće naljutiti, bilo mi je smešno da zamislim nju u bilo kakvoj komunikaciju sa Bakom Prasetom. Mislim da bi bilo interesantno da Baka pozove Lepu Lukić u svoj „lajv“. Šalu na stranu, ništa se tu nije desilo, ja sam izvinila dragoj Lepoj. Ali, ona je lepo rekla, ja sam samo htela da se zakačim za njeno ime i popularnost, jer je moje vreme prošlo, želela sam malo njenog „hajpa“, u čemu sam uspela! Lepa, hvala ti što i ja sada u nekakvoj žiži zbog tebe.

Kako su gledaoci mogli da vide, jutjuber joj je te večeri poklonio skupoceni sat marke „Roleks“, koji se, kako kaže, još uvek nije našao na njenoj ruci.

Republika

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Baka Prase poklonio Jeleni Karleuši sat marke „Roleks“

Sat? Koji mi je Baka poklonio? Ne nosim sat, ali vidim da me svi pitaju za njega. Svi licitiraju koliko košta, gledaju da li je pravi, upoređuju, mere, zumiraju… Sat jeste pravi, a cena je potpuno nebitna. I da je „fejk“, poklon je poklon! Sigurno ga neću baciti, imam ga, čuvam ga, lepo mi je, zaista je predivan sat. Ja imam puno satova u svojoj kolekciji koje sam i dobila, ali i kupila sama sebi. Inače, kažu da kada ti neko pokloni sat, to je znak za svađu, ali ja u tome ne vidim nikakav problem kada mi neko pokloni tako nešto skupo i lepo – priznaje Karleuša za Republiku, a nismo mogli da je ne upitamo koliko je satova dobila od Duška Tošiča dok su još uvek bili u braku, kao i da li je taj „znak“ koji je spomenula bio tačan u njihovom slučaju:

Republika

Foto: ATAImages

Jelena Karleuša se razvela od Duška Tošića

Od Duška sam zapravo dobila puno satova! U stvari, dobila sam sve što sam izabrala od njegovih satova. Moji su! Što se tiče tih satova i svađa, za Duška je ipak vezana ona priča za pesmu „Tihi ubica“. Satovi su najmanji problem. Tačnije, jedino satovi i nisu bili problem.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE