Radio BalkanFox

ŽENA DOŽIVELA NEVEROVATNO PONIŽENJE Razgovarali sa prijateljima o fitnesu, a onda je njen muž izgovorio jezivu stvar!


Ono što je počelo kao bezbrižan razgovor o fitnesu pretvorilo se u javno poniženje zbog kojeg se osećala ranjivom i povređenom.

Uz nepredviđene komentare svog muža o njenom telu pred svima, Liza je dovela u pitanje ne samo svoju reakciju, već i način na koji komuniciramo sa našim voljenima kada su u pitanju osetljive teme.

 Preko vikenda, muž i ja smo se družili sa prijateljima, samo se dobro zabavljali, kada se desio trenutak od kog se i dalje ježim. Među grupom je bila i Sara, mlađa žena u ranim dvadesetim koja je jako zaljubljena. “ Započela je svoju ispovest Lisa. 

,,Počela je da priča o svojoj rutini vežbanja, a moj muž, koji takođe diže tegove, ušao je u razgovor. Sara je spomenula da radi na dobijanju sertifikata kao lični trener, i tada je moj muž, sa pićem u ruci i osmehom na licu, rekao: „Oh, moja žena će biti tvoja prva uspešna priča! Mora da smrša, ali nije motivisana. Možda uz vašu pomoć i ona može da dobije to telo ubice.”

 „Smrzla sam se. Da li je on to zaista rekao? Pred svima? Nisu to bile samo reči – bilo je to koliko je bio hladnokrvan. Kao što su moje borbe sa mojim telom bile nešto za šalu, nešto što bi svi mogli čuti.“

,,Osećala sam se posramljeno i poniženo. Pokušala sam da se nasmejem, ali iznutra sam bila slomljena i pokušavala sam da zadržim suze. Nije pokušavao da bude zao, ali njegove reči su bile duboke.“

,,Nije se radilo o težini – radilo se o tome da je on emitovao moju nesigurnost, svodeći me na nešto što je trebalo da „popravi“ fitnes trener. Sada ne mogu da prestanem da ponavljam trenutak u glavi, pitajući se da li sam preterao ili imam svako pravo da se osećam povređeno kao i ja.” zaključila je Lisa u svojoj ispovesti. 

BONUS VIDEO 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE