Radio BalkanFox

Prozirna bluza Nine Badrić pokriva sve nedostatke

Pevačica zna kako se obući za svaku priliku.

Bluza Nine Badrić je san snova
Bluza Nine Badrić je san snovafoto: Instagram/badrich

Poznata po svom prefinjenom i elegantnom stilu Nina Badrić u 53. godini i dalje uspeva da iznenadi smelim modnim izborima.

 

Njena hrabrost da nosi trendi komade i kombinuje ih na moderan način čini je modnom ikonom koja postavlja standarde kada je odevanje u pitanju.

 

Ninin stil karakteriše savršen balans između elegancije i senzualnosti, što često uključuje sofisticirane i ponekad odvažne odevne komade.

 

Jedan od takvih komada jeste i njena prozirna bledožuta bluza ležernog kroja, koju bi svaka žena trebalo da ima u svom ormaru.

 

Mada na ivici da otkrije previše, Nina vešto demonstrira kako ovu bluzu nositi sa stilom, kombinovanjem uz odgovarajuću potkošulju u neutralnim tonovima poput bež ili boje kože.

 

Savršena je za elegantnu poslovnu kombinaciju, u kojoj dodaje dašak sofisticiranosti bez narušavanja profesionalnog izgleda.

 

Za večernji izlazak, ova bluza može se nositi u smelijoj varijanti sa krop topom ili dekorativnim brushalterom ispod, čineći je univerzalnim komadom za različite prilike.

 

Nina ju je konkretno za dnevnu varijantu, u kojoj se družila sa starim prijateljem Goranom Ivaniševićem, ukombinovala sa crnobelom suknjom visokog struka ukrašenom neobičnim naborima i mašnom koja vizuelno sužđava u struku.

 

Ceo look Badrićeva je zaokružila efektnim belim minđušama u obliku cveta, a jarkocrveni ruž dao je svemu glamurozni pečat.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Nina Badrić proslavila 50. rođendan

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE