Radio BalkanFox

Jelena Karleuša o Dušku i pesmi Tihi ubica

Šta se desilo? Karleuša zaplakala pred ljudima zbog Duška? Nije mogla da se obuzda, sve joj se vratilo...

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Muzička zvezda i pop diva, Jelena Karleuša, započela je regionalnu turneju „Alfa i Omega“ solističkim koncertom u Skoplju, 19. oktobra, u Jane Sandanski areni, pred oko 6.000 ljudi.

Po ugledu na Madonu i Bijonse, napravila je šou kakav može da parira svetskim zvezdama!

Imala je zahtevne plesne tačke, inovativne kostime koje je u par navrata oblačila i svlačila na sceni, kao i efektne rekvizite koje do sada nismo imali priliku da vidimo.

Jelena Karleuša
Jelena Karleušafoto: Kurir

Mnogima je za oko zapao trenutak kada je na koncertu, tokom izvođenja pesme „Tihi ubica“, Jelena pustila suzu.

Otkrila je šta te suze zapravo znače i da li su bile posvećene bivšem suprugu.

Pesmu „Tihi ubica“ napisala je Marina Tucaković za Duška, to sam već jednom prilikom rekla. Baš je ta: „Budim se sama, oči nikog ne traže… Gde je taj muškarac što sa mnom živi a ne živi“. To je zapravo i bio negde naš brak svih tih sedamnaest godina. Kad sam pričala sa Marinom onako ženski, kao sad ti i ja da smo prijateljice i da pričamo, ona je pamtila moje reči. Slušala je sve što joj privatno pričam. Zato je napisala sve moje najveće hitove i sve te najdivnije balade – rekla je Jelena pa dodala o Marini…

Jelena Karleuša o pesmi Tihi ubica
Jelena Karleuša o pesmi Tihi ubicafoto: Printscreen/Instagram

– Nikada nije pisala neke opšte stvari za pevače. Ona je uvek ciljala za određenog izvođača i tačno je znala šta piše. Ono što je pisala za nekog drugog, nije pisala za mene i obrnuto. Konkretno ta pesma, pisana je u tom nekom periodu života sa nekim ko nikada nije tu i ko za svoje greške uvek druge krivi – istakla je Karleuša i dodala da je ta pesma više ne dotiče.

– Iskreno, više sam zaplakala od svega što me je seklo, stezalo. Ja jesam jako emotivna i nemam problem da pokažem ni suze, ni emocije… Jer to je nešto najlepše što mogu da dam publici. Publika zna mene kao ženu koja se ne plaši da pokaže i kaže sve šta misli i da pokaže svoje osećanja bilo koje vrste, ali ne, zapravo mene više ta pesma ne dotiče – izjavila je Jelena Karleuša.

Bonus video:

(Espreso / Telegraf /Prenela:M.S.)




Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE