Radio BalkanFox

Jelena Karleuša progovorila o Duškovom napadu na nju i košarkaša

Pop zvezda je u razgovoru sa medijima prokomentarisala vest da je Nikola Jovanović bio sa njom u kući na Dedinju, prilikom fizičkog napada na nju od strane bivšeg supruga

1 · Reaguj

Jelena Karleuša nedavno se razvela od Duška Tošića, a za medije je progovorila i o fizičkom nasilju koje je trpela u braku od strane bivšeg supruga, zbog čega je nekoliko puta morala da zatraži i pomoć policije.

JK je nakon koncerta u Skoplju govorila i o svom prijatelju, košarkašu Nikoli Jovanoviću, za koga je rekla da je prelep i divan momak, a onda se osvrnula i na vest da je upravo Nikola bio sa njom u kući na Dedinju, kada ih je početkom leta napao Tošić, pa je reagovala i policija.

jk.jpg

Damir Dervišagić, Tom Goyvaerts / Belga Press / Profimedia 

– Na tu temu ne bih, zato što je to ispričana tema i o tome se mnogo pisalo. Ne želim ni na koji način da uvlačim ni Duška u tu priču, ni Nikolu, ni moju porodicu, ni moje ćerke koje to čitaju, one su već velike devojke. To su neke ružne i teške teme… Prošlo je… Toliko imamo divnih tema za razgovor, ali i toliko loših iz prošlosti, pa nek ostanu u prošlosti… Ajde da se nadamo da će biti mnogo lepših i da više neće biti ni nasilja, ni policije, ni ratova, bola, tuge, ratova.. Da ovaj život ne bude samo nekakav problem, nego da bude i nešto lepo – istakla je pop zvezda za okupljene medije.

Podsetimo, Jelena je početkom juna prijavila tadašnjeg supruga za fizički napad na nju i njenog prijatelja, zbog čega je reagovala i policija.

jk-tosic.jpg

Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Kurir.rs/Ana Denda 

Pevačica je tada oko 5.15 ujutru pozvala policiju, koja je, po prijavi, odmah izašla na teren, gde je zatekla Jelenu s prijateljem N.J. Oni su ispričali da je Tošić došao u porodičnu kuću na Dedinju, od koje ima ključ, a kako su naveli, bio je i pod vidnim dejstvom alkohola. Navodno, on je prijatelja svoje supruge uhvatio za vrat i udario ga više puta po glavi i telu.

Karleuša je tada pokušala da ih razdvoji, međutim, Duško je tom prilikom počupao Jelenu za kosu i udario je nekoliko puta po glavi i telu. Jelena nije imala vidne povrede po telu, dok je njen prijatelj završio sa ogrebotinama u predelu brade i vrata.

Po dovođenju u policijsku stanicu, alko-testom je utvrđeno da je bivši fudbaler imao 0,8 promila alkohola u krvi, a njemu je tada bilo zabranjeno prilaženje i kontaktiranje sa Jelenom.

jk.jpg

Miloš Miletić, Tom Goyvaerts / Belga Press / Profimedia 

Kurir televizija JELENA KARLEUŠA PROGOVORILA O NOVOM PARTNERU: Ta osoba će stajati pored mene i ispred mene, Duško to nikada nije uradio


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE