Radio BalkanFox

Najnoviji bjuti trend! Manikir koji mami na pogled, a besprekorno sjaji (FOTO)

Već na početku godine bilo je jasno da će životinjski uzorci ostati prisutni i u jesenjoj i zimskoj sezoni, a pored odevnih komada akcenat je bačen i na nokte.

Nije nas iznenadilo kada su nokti sa kornjača printom postali jedan od vodećih trendova u manikiru. Ovaj dezen je prvi put bio popularan devedesetih, kada su ga nosile pop zvezde i stilizovane ličnosti, a sada se vraća kao klasika u svetu nail arta. Sa kombinacijom braon, karamel i crnih tonova, kornjača print savršeno se uklapa u jesenju modu, jer se lako kombinuje sa većinom naših outifita.

Foto: Shuterstock

 

Ono što ga čini privlačnim jeste to što je istovremeno klasičan i upečatljiv. Kornjača manikir izgleda sofisticirano, pa je idealan za formalne prilike, ali i kao glavni jesenji aksesoar. Ovaj print se može nositi na noktima svih oblika i dužina, a ove sezone se preferira sjajni završni premaz.

Foto: Shuterstock

 


Takođe, ne morate ga imati na svim noktima odlično se slaže i s braon, burgund ili crnim nijansama, kao i s različitim verzijama francuskog manikira. A najbolja stvar je što ne zahteva savršenu preciznost, pa ga možete lako isprobati i kod kuće.

Foto: Shuterstock

 


 



Stalno ih viđate na parfemima! Evo šta znače oznake EDT i EDP

Moda i lepota

Na svakom parfemu možete primetiti oznake EDT i EDP, koje su ključne za razumevanje kvaliteta mirisa. Otkrivamo vam šta znače i kako da odaberete onaj pravi za vas.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE