Radio BalkanFox

Prvi put nakon tragične smrti snimili djevojku Liama Paynea

Samo dan nakon što se oprostila od partnera, pjevača Liama Paynea, koji je preminuo proteklog tjedna nakon tragičnog pada s trećeg kata hotela u Buenos Airesu, Kate Cassidy (25) snimljena je kako s dvije prijateljice izlazi iz specijaliziranog dućana za životinje na Floridi.

Odjevena u predimenzioniranu majicu sa sivim donjim dijelom trenirke i natikačama, Kate je raspustila kosu, a na licu nije imala ni trunke šminke. Djelovala je neraspoloženo.

PREMIUM EXCLUSIVE: *FEE TO BE AGREED* Liam Payne's distraught girlfriend Kate Cassidy breaks cover in Florida as she is spotted for the first time since the tragic popstar's death in Argentina

Foto: Profimedia

Liam je u Argentini bio zbog gostovanja na koncertu Nialla Horana, nekadašnjeg kolege iz One Directiona. S njim je došla i Cassidy te su, kako je ranije otkrila, planirali ostati tamo samo pet dana, ali na kraju su bili dva tjedna. Ona je samo nekoliko dana prije njegove smrti napustila Argentinu.

Cate je 14. listopada na TikToku objavila da se vratila u Miami, dok je Liam ostao u Buenos Airesu. Na TikToku je rekla da je ‘bila spremna’ vratiti se kući.

– Iskreno, volim Južnu Ameriku, ali mrzim predugo biti na jednom mjestu. Tamo smo trebali biti pet dana, a to se pretvorilo u dva tjedna. Bila sam kao: ‘Moram ići kući – rekla je.

Foto: Instagram

Dva dana nakon, Liam je pronađen mrtav. U ponedjeljak je objavljen toksikološki nalaz Paynea. Pjevač je imao tragove kombinacije više droga u tijelu, uključujući ‘ružičasti kokain’, kad je pao s balkona, prema izvješćima argentinske policije. Nalaz je otkrio tragove kokaina, benzodiazepina, crack kokaina i ‘ružičastog kokaina’ koji je kombinacija metamfetamina, ketamina i MDMA.

– U njegovoj hotelskoj sobi pronađena je i improvizirana aluminijska cijev za unos droge – navodi se još.

One Direction singer Liam Payne found dead, in Buenos Aires

Foto: AGUSTIN MARCARIAN/REUTERS

Uzrok smrti, utvrdili su liječnici, bile su višestruke teške ozljede, a među njima je bila i fraktura lubanje, izvijestio je Alberto Crescenti, voditelj hitne službe Buenos Airesa.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Preminuo je Liam Payne (31), bivši član One Directiona


04:43

Preminuo je Liam Payne (31), bivši član One Directiona


|
Video: 24sata/reuters

Osoblje hotela u Buenos Airesu, gdje je Liam Payne preminuo uslijed pada, pod istragom je zbog sumnje da je pjevaču nabavljalo teške droge u danima koji su prethodili njegovoj smrti.

Muškarci su optuženi za krijumčarenje raznih narkotika u pjevačev apartman u hotelu CasaSur u luksuznoj četvrti Palermo.

Pretpostavlja se da su sobar i još jedan član osoblja sakrili drogu u kutiji sapuna, koju su detektivi pronašli u Liamovoj sobi nakon njegove smrti. Detektivi su ispitali zaposlenike.

– U hotelu su bila dva muškarca koja su Liama opskrbljivala drogom. Slali su taksije da preuzimaju pakete za njega. Jedan od tih muškaraca radio je u odjelu za čišćenje – otkrio je blizak prijatelj Liama Paynea. 

– Nakon Liamove smrti primijetili su da je jedan taksi poslan na zaposlenikovu kućnu adresu. Upravitelj hotela pitao ga je zašto je taksi otišao na njegovu kućnu adresu, a kad nije mogao dati objašnjenje, dobio je otkaz – dodao je.

FILE PHOTO: British singer Payne performs on stage during a concert in front of the Hotel de Ville to celebrate Paris as host for the 2024 Summer Olympic Games

Foto: CHARLES PLATIAU/REUTERS



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE