Radio BalkanFox

Prizor koji topi srca! Prvi susret zlatnog retrivera i mačke srušio internet (VIDEO)

Mačke i psi važe za neprijatelje, ali snimak zlatnog retrivera i mačke je dokazao suprotno.

Iako važe za smrtne neprijatelje, mačke i psi zapravo mogu da žive zajedno bez problema. Čak mogu da postanu i najbolji prijatelji, ako se pravilno upoznaju.

Prizor koji topi srca

Zlatni retriver Nala rastopila je srca na društvenim mrežama nakon što je njena vlasnica podelila video njene reakcije kada je prvi put srela komšijinu mačku. U videu koji je podeljen na TikToku, prikazano je upoznavanje Nale licem u lice s mačkom.

Mačka je bila iznenađujuće mirna i otvorena prema psu, ali činilo se da Nala ne oseća isto na početku. Prvo je zalajala na mačku, ali zatim se približila kako bi nanjušila svog novog poznanika. Nakon toga, Nala je počela da maše repom.

 

 

Video je brzo postao viralan na TikToku, a gledaoci su oduševljeni. Do sada je dobio preko dva miliona pregleda i više od 259.000 lajkova.

 



Ovakva mačka se ne viđa često! Zaljubićete se na prvi pogled kada vidite kako izgleda (VIDEO)

Ljubimci

Priroda je stvorila raznolike životinjske vrste, uključujući i mačke, koje se ponose svojim prelepim, mekanim krznom u raznim bojama i šarama. Međutim, među njima se izdvajaju one sa jedinstvenim izgledom, kao što je mačka sa Instagrama čiji video privlači pažnju.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE