Radio BalkanFox

SVE IM U ŽIVOTU IDE OD RUKE Indijski astrolozi tvrde da su ova 3 znaka miljenici neba


Sigurno ste nekada sreli osobu za koju kažu da je srećnik. Dok se drugi bore za sve u životu i na svakom koraku se susreću s problemima i izazovima, ovim srećnicima sve ide lako i od ruke.

Indijski astrolozi objašnjavaju da su neki ljudi jednostavno miljenici neba, a sudbina im je odredila da budu rođeni pod srećnom zvezdom.

Devica

Ovaj horoskopski znak pripada elementima Zemlje, zajedno s Bikom i Jarcem. Device imaju razvijene liderske veštine, što im pomaže da postignu zavidan uspeh u svim životnim oblastima. Sposobne su da ostvare sve ciljeve i želje koje zacrtaju. Ono što ih razlikuje od drugih znakova Zodijaka je njihova praktičnost, detaljnost, preciznost, kao i racionalan pristup svemu. Prilično su fleksibilne, ali i vrlo pažljive prema drugima.

One znaju da istraže svet oko sebe, što im omogućava da proučavaju sve što ih zanima, ali nikada ne žure s zaključcima. Čak i kada je reč o njihovom uspehu, sve rade planski i postepeno. Device su srećne zahvaljujući svojim liderskim sposobnostima i sposobnosti planiranja.

Strelac

Drugi miljenik Univerzuma je horoskopski znak Strelca. Pripadnici ovog znaka su predstavnici elementa Vatre i po prirodi su vrlo optimistični, s velikom željom za životom. Strelci su osobe koje nikada ne miruju i stalno su u pokretu. Njihova snažna energija, radoznalost i želja za aktivnostima izdvajaju ih od ostalih znakova horoskopa. Vole putovati i biti viđeni. Rizik im je takođe veoma jaka strana. Još jedna karakteristika koja ih definiše je želja za promenom i nemirnost, jer se ne plaše nepoznatog.

Blizanci

Najveći favoriti neba su Blizanci. Nema osobe koja ih ne voli i koja može odoljeti njihovom šarmu. Omiljeni su u društvu zbog svoje veselje i razigrane prirode. Život im nudi više mogućnosti i zaista imaju sreće. Štiti ih od nevolja, često nesvesno. Blizanci stalno traže sebe i svoj unutrašnji mir, ali to ih ne sprečava da isprobavaju nove stvari i preuzimaju rizike u mnogim situacijama. Karakteriše ih želja za avanturom, tvrdoglavost i često nesloga. Njihova intelektualna priroda je jača strana, zbog čega ih mnogi smatraju složenim i dvostrukim ličnostima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE