Radio BalkanFox

Život kao na filmu! Bila je učiteljica, upala u pakao droge i jedva izvukla živu glavu – ljudi ne veruju čime se sada bavi (VIDEO)

Eliza Rouz Votson je bivša učiteljica koja je sada zvezda industrije za odrasle, a jednim detaljem je razbesnela javnost.

Bivša učiteljica Eliza Rouz Votson izazvala je uzbunu u Londonu nakon što je postavila bilbord na kom je bila obučena u donji veš kako bi promovisala svoj Only Fans nalog što je veoma razljutilo lokalne stanovnike. Oglas se može naći na više lokacija u Londonu, a jedan oglas je u blizini osnovne škole.

Eliza Rouz Votson, koja je izdvojila 18.000 funti za bilborde, uključujući i jedan na Tajm skveru u Njujorku, nije želela da uvredi ljude, ali na kraju veruje da se to ne razlikuje od reklama za donji veš. Ali ko je ona?

 

 

Nekada je radila kao učiteljica za 8,50 funti na sat, a čista je i trezna od 2016, nakon što se godinama borila sa alkoholom i drogom. U najgorem stadijumu svoje zavisnosti, influenserka, koja ima tri miliona pratilaca, krala je od svoje mame i članova porodice da bi nahranila njene zavisnosti, i često bi pila „čistu votku i viski“ kao da je voda.

Borba sa porocima

Otkrila je da je novac davala na kokain i alkohol

– Kada sam prvi put počela da se bavim modelingom i izlazim, volela sam da pijem koktele, ali na kraju sam bila u redu sa vodkom i viskijem. Dešavalo se da sam dobila platu pre posla, a onda jednostavno nisam došla ili sam javila da sam bolesna,  nisam pričala o tome da sam bezobrazna prema ljudima – rekla je Eliza.

 

 

Nalog na OnlyFansu

Prošlog novembra ispričala je kako je bila zavisna od pića i droge, ali je preokrenula svoj život i pomaže drugima da se čiste. Sada 34-godišnjakinja zarađuje oko 180.000 funti mesečno na OnlyFansu.

Nakon što ju je zavisnost naterala da bude hospitalizovana, porodični prijatelj ju je uputio u pravcu grupa za podršku. Sada na pravom putu, počela je da se vraća u modu i fitnes modeling sa kojim se prvi put okušala pre 17 godina.

Pokrenula je stranicu u decembru 2019. godine i sada zarađuje do 180 hiljada funti mesečno od njenog sadržaja. 

Imala  je16 godina kada je imala prvo modno fotografisanje i od tada je nastavila da se bavi modelingom.

– Imala sam posao u kompjuterskom dizajnu, ali tamo nisam dugo izdržala jer sam se još uvek mučila sa svojim porocima – rekla je ona.

 

 

 

Njena zavisnost se toliko pogoršala da je završila u bolnici i porodica joj je savetovala da potraži pomoć.

– Imala sam 28 godina kada sam konačno otišla i dobila pomoć i polako i sigurno mi je bilo bolje. Sada sam već pet godina trezna – rekla je. 

Eliza je počela da se bavi fotografisanjem uporedo sa svojim profesorskim poslom u to vreme i ponovo je stekla ljubav prema modelingu.

– Pronašla sam stari nalog na Instagramu koji je stekao dosta pratilaca i počela sam da dodajem nove fotografije i kao portfolio za fotografe, ali je uzeo maha. Pratioci su predložili samo obožavaoce – tako sam i uradila. Zaradila sam nekoliko hiljada za samo nekoliko meseci što je bilo ludo – rekla je ona.



Oblik grudi otkriva vaše tajne u krevetu! Verovali ili ne, po tome će znati kakva ste ljubavnica

Lajfstajl

Da li verujete da oblik grudi može otkriti kakva ste ljubavnica? Italijanski seksolog tvrdi da upravo vaš dekolte može dati odgovor na to pitanje!

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE