Radio BalkanFox

JODŽIROVO PRVO JAVNO OBRAĆANJE NAKON SKANDALA RAZBESNELO JAVNOST! Influenser blokirao društvene mreže, fanovi ga URNIŠU!


Crnogorski influenser Jovan Radulović, poznatiji kao Jodžir, nedavno je izazvao haos u Beogradu zbog problema sa policijom zbog nepropisnog parkiranja. Sve se odigralo u elitnom beogradskom naselju, gde je Jodžir parkirao svoj automobil nasred ulice i zatim otišao da ispija kafu sa prijateljima u obližnjem kafiću. Kada je komunalni policajac došao da ga upozori na nepropisno parkiranje, Jodžir se suprotstavio i nije želeo da pomeri vozilo, što je dovelo do intervencije policije.

Usled ovog događaja, možda je iznenađujuće da je Jodžir nedavno prisustvovao dodeli nagrada za influensere u Beogradu, gde je dobio priznanje za svoj rad. U svom govoru zahvalio se svojoj supruzi Ireni i izjavio da mu je ovo prva nagrada koju je dobio, naglašavajući zahvalnost prema svojoj ženi i savetujući kolege da budu kreativni i autentični.

– Verovali ili ne, meni je ovo prva nagrada. Nikada se nisam odazvao ovako nekom događaju. Treba da vam bude čast što sam došao – našalio se Jodžir.

– Čast mi je što sam dobio nagradu. Mojim kolegama bih poručio da budu kreativni i svoji. Niko od vas ne bi znao za mene, da nije moje žene – rekao je popularni influenser iz Crne Gore.

 

 

Jodžir je svojim prisustvom na ovoj dodeli izazvao pažnju javnosti, s obzirom na nedavni incident sa policijom, ali je u svom govoru iskazao zahvalnost i šaljivo primetio da je retko prisustvovao ovakvim događajima, te da bi njegove kolege trebalo da budu svoji i kreativni.

 

 

Podsećanja radi, Jodžir je parkirao svoj automobil nasred ulice, odbio da ga pomeri uprkos upozorenju policije, a zatim se vratio u lokal da nastavi sa ispijanjem pića, ignorirajući zahteve policije. Nakon što je situacija postala napeta, intervenisala je interventna jedinica, a snimak prekida u tom trenutku.

BONUS VIDEO:

 




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE