Radio BalkanFox

Angelina Jolie je kriomice uvela dečka u hotelsku sobu: ‘Tamo su proveli dvije noći zajedno…’

Oskarovka Angelina Jolie (49) navodno je već duže vrijeme u vezi s britanskim reperom, umjetnikom i aktivistom Akalom (40). 

EXCLUSIVE: Angelina Jolie is seen for the first time since she was accused of ‘playing games’ with ex-husband Brad Pitt by trying to turn their kids against him.

Foto: Profimedia/MAJA SMIEJKOWSKA

Britanac je nedavno bio u pratnji glumice na Filmskom festivalu u Veneciji, a čini se kako je to ponovio i na Londonskom filmskom festivalu, gdje je Jolie promovirala film ‘Maria’. 

Prema pisanju The Suna, par je prošli tjedan uživao u londonskom hotelu The Corinthia.

*EXCLUSIVE* American Actress Angelina Jolie looks glamorous rocking a Grecian dress while seen with rapper Akala as they are seen leaving the hotel to attend the the Maria premiere during the Venice Film Festival.

Foto: TRIO

– Proveli su srijedu i četvrtak navečer zajedno u hotelu, bez izlazaka – otkrio je izvor za medije. Dodao je kako se Akala u tajnosti pridružio glumici svega dva sata nakon što je stigla. 

– Akala se iskrao iz hotela u jednom od Angelininih automobila u petak, nekoliko sati prije premijere njezinog novog filma – pojasnio je izvor.

Guests attend the opening night of The Outsiders in New York City

Foto: Caitlin Ochs

Glumica i reper su odvojeno stigli na festival, a navodno su nakon premijere otišli na romantičnu večeru u luksuzni restoran.

Izvor blizak paru rekao je za Daily Mail kako je Akala glumicu upoznao s obitelji i prijateljima. 

Početkom listopada Jolie je na Instagram profilu svog kreativnog kolektiva Atelier Jolie objavila niz fotografija, a na jednoj od njih je i reper.

Glasine o njihovoj vezi su počele u svibnju prošle godine nakon što su viđeni na festivalu na Jamajci. Ako potvrde da su zajedno, Angelini će to biti prva javna veza otkako se 2016. razišla od Brada Pitta



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE