Radio BalkanFox

U MasterChefu slijede burne nominacije! ‘Ljiljana nije trebala biti chefica u ovom izazovu…’

U MasterChefu slijede nominacije, a sva pažnja usmjerena je na zeleni tim, pred kojim je odluka koga od članova poslati u stres test. Kandidatima koji će morati u eliminacijski zadatak, gost chef Radovan Blagić donosi tradicionalno jelo i njime će testirati kulinarske vještine natjecatelja. Tko će se naći u stres testu, a tko neće uspjeti na zadovoljavajući način odraditi kulinarski zadatak? 

Foto: Nova TV

Budući da je zeleni tim izgubio u timskom izazovu, moraju otvoreno kazati koga od članova smatraju odgovornim za loša jela kojima su trebali dočarati srednjovjekovnu gozbu. Prilikom nominacija, Ljiljana će prva izabrati dvoje kolega.

– Nitko iz mog tima ne zaslužuje biti nominiran, ali moram nekoga izabrati – reći će i odlučiti se za Morisa i Zaru. Morisu će odmah spočitati manjak angažmana u ključnim trenucima: „Kad je trebalo dati privilegij pravljenju glavnog jela, on je prao bocu“, objasnit će Ljiljana.

Foto: Nova TV

Moris, a posebno Zara, će se naći na meti kritika i od drugih članova zelenog tima. Zari će najviše zamjeriti desert, štrudlu od jabuka, za koji se ispostavilo da ga nije ni trebala raditi jer su dva deserta već bila gotova, a samo je zauzela mjesto u štednjaku. No i ona je imala u koga uperiti prst za loše kuhanje u timskom izazovu.

– Kad se dogovaralo chefa, jedna osoba je rekla Ljiljana, a to si Morise ti. Za jučerašnji izazov, za dva i pol sata kuhanja, Ljiljana nije trebala biti chefica. Druga osoba koju nominiram daje previše sebe, a ne razmišlja da nekad treba stati na loptu i povući se, što zbog sebe, što zbog drugih – objasnit će Zara te uz Morisa nominirati Elvu. 

Foto: Nova TV

Nominirane članove zelenog tima očekuje zanimljiv zadatak – priprema sinjskih arambašića. Koji će kandidati završiti u stres testu te kako će se snaći s izazovom nakon kojeg jedan od njih napušta MasterChef, doznajte u novoj uzbudljivoj epizodi.



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE