Radio BalkanFox

Evo zašto Kejt Midlton nikada više neće nositi tijaru princeze Dajane


Kejt Midlton na raspolaganju ima kolekciju tijara koje je nosila u različitim prilikama. Princeza od Velsa, koja je nakon udaje za princa Vilijama 2011. nosila jedan od najskupljih ukrasa za glavu, više nikada ne može da nosi tijaru princeze Dajane zbog jednog jedinog razloga.

„Kada je reč o tijarama, princeza Kejt ima širok izbor između kojeg može da bira. Iako ona sama ne poseduje tijare, može pozajmiti neke od najspektakularnijih primeraka na svetu koje su ranije pripadale pokojnoj kraljici Elizabeti II, a danas pripadaju njenom svekru, kralju Čarlsu“, rekao je stručnjak za nakit.

Dodao je da se mnogi i danas pitaju da li će nositi tijaru Spencer, koju je nosila njena pokojna svekrva princeza Dajana.

‘Odgovor na ovo pitanje verovatno je negativan jer Spencerovu tijaru obično nose samo potomci porodice’, tvrdi stručnjak za nakit.

Princ Vilijam i Kejt Midlton venčali su se nakon 11 godina veze. Nakon smrti kraljice Elizabete 2022. godine, paru je dodeljena titula princa i princeze od Velsa.


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE