Radio BalkanFox

Par pronašao tajne prostorije u kući


Planirali su renoviranje, ali su ubrzo dobili misteriozno pismo iz Kanade, koje je pokrenulo niz neobičnih otkrića.

Svojim iskustvom odlučili su da iznenade i zainteresuju javnost putem TikToka, ni ne sluteći koliku će pažnju izazvati.

Sve je počelo pismom upućenim „novim stanarima“, a pošiljalac je bio „poslednji član porodice Medison“, prethodnih vlasnika kuće i imanja.

„Dozvolite da se predstavim. Ja sam jedini preživeli član porodice koja je odrasla u toj kući. Želeo bih da vam otkrijem njene tajne i stvari koje vam nisu rekli pre nego što ste se uselili“, stajalo je u misterioznom pismu.

Iako bi mnogi bili uplašeni, Kortni i Met su odlučili da istraže poruku i upuste se u avanturu, o čemu je izvestio „New York Post“.

U skladu sa uputstvima iz pisma, počeli su da istražuju kuću u viktorijanskom stilu i otkrili su tajne prostorije i skrivena odeljka. Prvi pronalazak bio je skriveni ormarić iznad kamina u velikom salonu.

Iza kliznog ogledala otkrili su riznicu starih pića, uključujući burbon, konzerve piva, šeri, kao i neotvorene boce francuskog vina iz 1970. godine i kaberne sovinjona iz 1989. godine.

Nakon toga, pronašli su tajnu prostoriju koja se ulazila iz kupatila. „Deluje jezivo, ne znamo čemu je ranije služila“, rekla je Kortni.

U blizini kupatila otkrili su još jedna vrata, iza kojih je bila velika soba za odlaganje. „Razmišljamo kako ćemo je iskoristiti“, dodala je.

Pored svega, bivši vlasnici ostavili su starinski nameštaj i druge sitnice, uključujući muzičku kutiju koja pušta neobičnu melodiju.

Nakon svih otkrića, Kortni i Met su oduševljeni bogatom istorijom svog novog doma i nesvakidašnjim detaljima koji su izašli na videlo.




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE