Radio BalkanFox

Meksička zvezda Lin Mej posle ubrizgavanja ulja uništila svoje lice

Pre nego što je promenila lični opis, Lin Mej je bila cenjena zbog svoje prirodne lepote i harizme. Njen mladalački izgled, izražajne oči i očaravajući osmeh učinili su je jednom od najpopularnijih ličnosti u industriji zabave i kultnom predstavnicom meksičke pop kulture.

Na društvenim mrežama pažnju već neko vreme privlači Lin Mej, 72-godišnja meksička glumica, pevačica i egzotična plesačica. U mladosti bila je seks simbol i filmska zvezda, a onda joj je jedan nepromišljeni potez uništio život.

profimedia-0884789629.jpg

Jorge Nunez/ZUMA Press Wire/Shut / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Rođena je 1952. u Akapulku u Meksiku, gde je postala velika zvezda u industriji zabave. Svojom zaraznom energijom i zadivljujućim nastupima stekla je ime kao plesačica, glumica i pevačica. Poznata po svom jedinstvenom stilu i prisustvu na sceni, Lin Mej je u živopisnom svetu meksičkog pozorišta, gde je započela karijeru, brzo stekla priznanje i naklonost publike.

U mladosti je ova Meksikanka kineskih korena radila kao zabavljačica u kabareu. Prvo je bila konobarica da bi kasnije karijeru razvila kao striptizeta. Brineta bujnih i zategnutih oblina bila je miljenica gostiju, a muškarci nisu propuštali njen nastup.

Mej je obožavala scenu pa je radila i kao pevačica i plesačica. Sa poznatim meksičkim glumcem i komičarom Germanom Valdezom radila je u paru. Njeni nastupi osvojili su srca mnogih, što joj je otvorilo vrata televizije i filma. Lin je debitovala 1970-ih, pokazujući svoje veštine u različitim žanrovima – od komedije do drame.

Pre nego što je promenila lični opis, Lin Mej je bila cenjena zbog svoje prirodne lepote i harizme. Njen mladalački izgled, izražajne oči i očaravajući osmeh učinili su je jednom od najpopularnijih ličnosti u industriji zabave i kultnom predstavnicom meksičke pop kulture. Obožavaoci su joj se divili zbog autentičnosti i šarma kojim je odisala, što je posebno bilo vidljivo u njenim ranim nastupima.

Lin Mej 1.jpg

printscreen/youtube/Grape 

Muškarci su ludeli za njom, a priča se da je bila i ljubavnica meksičkog predsednika Hosea Lopeza Portilja, koji je na funkciji bio 1982. godine. Njihov odnos je bio pažljivo skrivan jer je predsednik bio „srećno“ oženjen. A onda je Lin Mej uletela u aferu sa filmskim producentom Giljermom Kalderonom.

Sama je pričala da je bila u braku sa tiraninom, ali njegovo ime nije otkrivala. Striptizeta je priznala da ju je muž tukao, pa je iz te zajednice pobegla glavom bez obzira.

Sledeći brak je bio sa preduzetnikom Antonom Či Suom 1988. sa kojim je otvorila kineski restoran u Meksiko Sitiju. Nažalost, Či Suu je 2004. godine dijagnostikovan rak prostate i umro je 2008.

Jednom prilikom je izjavila da je nakon njegove smrti iskopala leš i spavala pored njega, zbog velike tuge koju je osećala, pisali su tamošnji mediji.

Lin je trpela pritisak javnosti, koja je od nje očekivala da bude „večno lepa i mlada“, pa je odlučila da poboljša svoj izgled putem estetskih tretmana – a sve sa željom da održi svoju relevantnost u surovom svetu šoubiznisa, koji nije praštao bore i godine. Znala je da će udvarači nestati onog momenta kada njena mladost nestane. U očajanju je pribegla plastičnoj hirurgiji.

profimedia-0901162492.jpg

Victor Chavez / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Imala je 40 godina kada ju je doktor ubedio da treba da uzme posebne injekcije koje će joj sačuvati mladost. Lin je mislila da su u pitanju obični fileri, ali pogrešila je. Kako je kasnije saznala, doktor je koristio „lek“ na bazi bebi ulja koje je ubrizgavao u njenu kožu i tako joj umalo ugrozio život. Lice joj se potpuno deformisalo, a ljudi su je nazivali čudovištem. Lin je morala da ode na više operacija da bi se rešila ulja iz svog lica, ali stari izgled nije uspela da povrati. Prestala je da izlazi i tek više godina kasnije je prihvatila svoj novi izgled i opet je počela da se pojavljuje u javnosti.

Mej priznaje da može da vrati vreme, nikad više ne bi otišla pod nož. „Ne ponavljajte moje greške, nemojte se zanositi idejom podmlađivanja,“ apeluje Lin.

Godine 2008. udala se za filmskog producenta Giljerma Kalderona Stila, ali je ponovo ostala udovica 2018.

profimedia-0642636002.jpg

Victor Chavez / Getty images / Profimedia 

U avgustu 2021. mediji su objavili da je Mej zatrudnela u 70. godini i to sa svojim 29-godišnjim navodnim verenikom Markosom. Svoju trudnoću je potvrdila na Instagramu, što je izazvalo kontroverze u meksičkoj javnosti. Ipak, u septembru te godine Markos je negirao trudnoću i veridbu, tvrdeći da je izmislila vesti o da bi privukla publicitet pred svoju turneju. U intervjuu iz 2022. takođe je tvrdio da je takva romansa bila farsa, te da se radilo isključivo o promociji pesme i učešću u spotu.

Danas Mej u 73. godini predaje tahićanski ples u jednom hotelu, dok vikendom izvodi solo nastupe. Priča se da je njena neto vrednost 2 miliona dolara, dok je na vrhuncu karijere imala 27 miliona dolara.

Tiktok/@sydneypurl Muz nije hteo da prosi pre plasticne operacije


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE