Radio BalkanFox

Ljubavna priča Zorane Bećić i Igora Đorđevića

Njihova ljubave je baš onakva kakvu mnogi priželjkuju – filmska 

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Glumačka profesija je takva da nosi brojne izazove, ali baš zato su ljubavi koje se rode među glumcima one koje se često godinama prepričavaju.

 

Upoznavanje iza kulisa, u hodnicima i mračnim ćoškovima tipična su za kolege glumce, a jedna filmska ljubav dogodila se pre 18 godina našem glumcu Igoru Đorđeviću i Zorani Bećić.

 

Desila se davno, otpočela snažno i opstala taman toliko da postane punoletna. 

Uprkos činjenici da su veoma poznati i da su im karijere prožete velikim i ozbiljnim ulogama Igor i Zorana se retko kada pojavljuju zajedno u javnosti. O njihovom braku se ne zna mnogo toga.

 

Ono što se zna jeste da je Igor kum naše poznate glumice Slobode Mićalović, a Zorana ćerka našeg velikog glumca Zorana Bećića. Zorana ljubav prema glumi nasledila od oca, a snažne umetničke impluse slala joj je mama Vanja Popović, pozorišni kostimograf i scenograf.

 

IGOR I ZORANA SU GODINAMA U SREĆNOM BRAKU
IGOR I ZORANA SU GODINAMA U SREĆNOM BRAKU foto: Damir Dervišagić

Igor i Zorana su se upoznali još tokom studentskih dana, a kao što rekosmo, i njihovo upoznavanje se i dan danas prepričava.

 

Kako bi privukao njenu pažnju i pokazao joj da mu se sviđa Igor joj je prišao na jednoj žurci gde ju je čak šest puta pitao kako se zove, jer kako joj je rekao, ima jako loše pamćenje.

 

Glumica je pala na njegov šarm i evo, 18 godina kasnije, i dalje uživa u njegovom humoru, a svoju ljubav su krunisali dvema ćerkama Petrom i Blankom. Zorana je više puta u javnosti govorila o njihovom odnosu. Kako je rekla za domaće medije suprug Igor ju je osvojio romantikom.

 

Bonus video:

Mladi glumac o reakcijama na njegovu gej ulogu

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE