Radio BalkanFox

OGLASILA SE PONOSNA BAKA! Branka Pujić presrećna zbog ćerke Anđele Jovanović! Evo šta je poručila!

Glumica Anđela Jovanović nedavno je doživela jedan od najvažnijih trenutaka u svom životu – postala je majka. Ćerka glumačkog para Gagija Jovanovića i Branke Pujić podelila je radosnu vest sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, objavivši fotografiju sa suprugom Mihailom Dudašem i njihovom prvom bebom.

Foto: instagram/andjelajovanovic

Anđela Jovanović

 

Anđela je svoju sreću podelila sa svetom putem Instagrama, gde je objavila fotografiju koja je raznežila mnoge. Na slici se vidi ponosni roditeljski par sa osmehom na licu, dok drže svoju malu mezimicu. Ova objava izazvala je veliku pažnju javnosti, te su čestitke pristizale sa svih strana.

Foto: youtube.com/printscreen

Branka Pujić

 

Nakon što je vest o dolasku bebe u porodicu Jovanović-Dudaš postala javna, javnost je bila znatiželjna da čuje reakciju ponosne bake, Branke Pujić.

– Presrećni smo. Hvala na čestitkama – rekla je ona kratko za „Telegraf“.

Dolazak bebe u porodicu Anđele Jovanović i Mihaila Dudaša predstavlja veliku radost za njih, ali i za njihove bližnje i obožavaoce. Ova važna životna prekretnica označava novi početak i donosi sa sobom mnogo emocija i nezaboravnih trenutaka. Svi želimo Anđeli, Mihailu i njihovoj bebi mnogo sreće i ljubavi u budućnosti.

Na društvenim mrežama mnogo je onih koji su se takođe pridružili čestitkama, pa su mladoj glumici poželeli da što više uživa u majčinstvu, pogotovo kada je beba sada ovako mala. 

BONUS VIDEO: 

 




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE