Radio BalkanFox

Dženifer Lorens ponovo trudna – Najžena


Glumica Dženifer Lorens (34) trudna je s drugim detetom, potvrdio je njen PR menadžer za Vogue. Lorens i njen suprug Kuki Maroni su roditelji dvogodišnjeg sina, a venčali su se 2019. godine na Roud Ajlendu. 

Uz prinovu, Lorens trenutno čekaju i važni koraci u njenoj karijeri. Za nekoliko dana će dokumentarac „Zurawski v. Texas“ imati svoju premijeru u Njujorku, Los Anđelesu i San Antoniju. Radi se o filmu koji se bavi strogim zakonima protiv abortusa u Teksasu, a Lorens se našla u ulozi producentkinje, zajedno sa Hilari Klinton.

– Mislimo da je nužno ne samo prikazati film u bioskopima u Njujorku, Los Anđelesu i San Antoniju, već se mora videti na lokacijama širom Teksasa kako bismo osigurali da njegovi stanovnici razumeju šta ova zabrana znači u praksi – rekla je rediteljka Mejzi Krou za Deadline. 

 

 

Već idućeg meseca se na Apple TV+ počinje da se prikazuje još jedan film na kojem je Lorens radila, „Bread & Roses“, takođe dokumentarac, koji se bavi životom žena u Kabuli gde vladaju talibani. Glumica se i za taj film našla iza kamere kao koproducentkinja.

Do sada je Lorens bila poznata najviše po svom glumačkom talentu. Uloga u „Silver Linings Playbook“ donela joj je i Oskara, a veliku slavu doživela je kada je glumila Ketnis Everdrin u „Igrama gladi.“ Čini se kako se u poslednje vreme orijentiše i na posao iza kamere, posebno se fokusirajući na dokumentarce u kojima su u prvom planu žene. 


Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE