Radio BalkanFox

Nejmar je varao dok je bila trudna pa mu oprostila

Jedan od najplaćenijih fudbalera današnjice, popularni Brazilac Nejmar ponovo je u žiži javnosti zbog svog burnog ljubavnog života. 

Prema napisima brazilskih medija, fudbaler je svoju bivšu verenicu Brunu Biancardi prevario čak 92 puta, a sada izgleda da su Nejmar i brazilska influenserka svojoj ljubavi pružili još jednu šansu.

Glasine o njihovom pomirenju šire se već neko vreme, a svojevrsna potvrda došla je pre nekoliko dana kada su fudbaler Al-Hilala i brazilska influencerka podijelili zajedničke fotografije na kojima se grle i ljube.

– Sve zajedno i pomešano – napisala je Bruna u opisu najnovije galerije fotografija s Nejmarom i njihovom jednogodišnjom kćerkicom te tako pokrenula niz reakcija.

Naime, par je raskinio u novembru prošle godine, samo mesec dana nakon što je Biancardi rodila njihovo zajedničko dete,kćerkicu Mavi. Prekidu su kumovale Nejmarove konstantne afere, a kap koja je prelila čašu bilo je saznanje da je Brazilac svoju u to vreme trudnu verenicu prevario s još jednom brazilskom manekenkom Amandom Kimberli.

nejmar.jpg

Instagram/brunabiancardi 

Međutim, situacije je postala još luđa nakon vesti da fudbaler i Kimberli takođe čekaju dete, njegovo treće. Biancardi očito nije mogla preći preko ove nevere te se, kako se sad ispostavilo, privremeno odvojila od oca svog deteta.


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE