Radio BalkanFox

Deniz Dejm otkrila da su bili INTIMNI i pokazala snimak, evo kako je REAGOVAO!

Bivša zadrugarka Deniz Dejm gostovala je juče u emisiji „RedAkcija“, gde je otkrila da postoji spisak poznatih ličnosti sa kojima je spavala, kao i da ima dokaze za to. Ona je u jednom trenutku priznala da je bila intimna sa pevačem Đorđem Ćulafićem, koji je poznatiji kao Džordži.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Deniz Dejm tvrdi da je spavala sa Džordžijem

Ja imam dokaze za to, evo sada ću da vam pokažem, nakon tiktokera VajVaja, ja sam bila i sa Džordžijem – rekla je Deniz, a voditelj je pokazao slike i snimke koje mu je starleta poslala i za koje tvrdi da je Džordži na njima.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Voditelj pokazao snimak

Nakon svega, oglasio se Džordži, koji nije bio raspoložen da komentariše ovo.

Stvarno ne mogu ništa od toga da komentarišem, to mi je totalno nešto bez veze – rekao je Džordži za Informer. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Džordži nije želeo da komentariše ove navode

Inače, bivša učesnica rijalitija „Zadruga“ i kreatorka sadržaja za odrasle, Deniz Dejm, suočila se sa neprijatnim iskustvom tokom posete Sjedinjenim Američkim Državama. Na aerodromu je starletu zaustavila policija radi rutinske kontrole, ali se situacija neočekivano zakomplikovala, što je rezultiralo njenim pritvaranjem. Nakon dodatnih provera, doneta je momentala odluka o njenoj deportaciji iz zemlje. Nakon ovoga, Deniz se vratila u Beograd, a mi smo je uslikali na aerodromu.

Ona se ranije oglasila za medije, pa je ispričala šta se zapravo desilo.

Osećam se katastrofalno, policajac mi je sve vreme govorio da sam prostitutka, i stalno ponavljao da je prostitucija zabranjena u USA. Bilo je jezivo, u Ameriku sam se uputila jer tamo imam sajber švalera i tamo živi. To je trebalo da bude naše prvo upoznavanje, pa se sada nalazim u krugu porodice koja mi je pomogla da prođem kroz taj fijasko – rekla je ona za Blic.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE