Radio BalkanFox

Leopard print najveći trend jeseni! Nabavite ove komade i oduševite na ulici stilom

Jesen donosi nove modne trendove, a jedan od najsvetlijih je povratak leopard šare koja će definitivno obeležiti sezonu.

Ova upečatljiva šara, koja nikad ne izlazi iz mode, sada se pojavljuje na kaputima, jaknama i bundama, dodajući dašak divlje elegancije svakoj kombinaciji.

Foto: profimedia

 

Kaputi sa leopard šarom

Kaputi sa leopard šarom idealni su za slojevito oblačenje, savršeni su za dnevne izlaske, ali i za večernje prilike. Ove jeseni, dizajneri nude razne stilove, od klasičnih dugih kaputa do modernih krojeva sa naglašenim strukom.

Foto: profimedia

 


Trendi jakne  

Jakne sa leopard šarom donose savršenu ravnotežu između udobnosti i stila, lako se kombinuju s jednostavnim komadima poput jeansova ili crnih pantalona, haljina.

Foto: profimedia

 


Krznene bundice 

Bundice sa leopard uzorkom pružaju dodatnu toplinu tokom hladnijih dana, a istovremeno zadržavaju modni izražaj. Ove jeseni, ne zaboravite na detalje poput velikih dugmadi ili zanimljivih krojeva koji mogu dodatno obogatiti vaš izgled.

Foto: profimedia

 


U kombinaciji sa neutralnim tonovima ili tamnijim bojama, leopard šara će vas sigurno istaknuti u svakoj prilici. Ova sezona donosi inspiraciju za stvaranje upečatljivih i trendi kombinacija koje će privući poglede. Pripremite se da obogatite svoju garderobu ovim modnim hitom!



Torbica iz 80-ih hit modne scene! Trendi i moćna, a nosi ime po poznatoj glumici

Moda i lepota

U svetu mode, neke torbe postaju prave ikone, a jedna modna kuća apsolutno se istakla povratkom torbice iz 80-ih godina koja je sovojila srca dama širom sveta.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE