Radio BalkanFox

JEZIV SNIMAK SERGEJA TRIFUNOVIĆA NAKON KOG JE PRIJAVIO ŽENU ZA NASILJE! Glumac se unezvereno TETURAO, sve vreme radio JEDNU STVAR! (VIDEO)

Poznati glumac Sergej Trifunović prijavio je svoju suprugu Isidoru za nasilje u porodici, navode domaći mediji. Prema informacijama, Sergej je pozvao policiju tvrdeći da trpi nasilje od strane supruge Isidore Mijanović. Navedeno neslaganje navodno se dogodilo oko 22 sata u njihovom stanu na Voždovcu.

Inače, kako je Republika uspela da usnimi neposredno pred prijavu za nasilje, Trifunović primećen je u jednom lokalu tokom promocije reperke Sajsi MC, u društvu svog ljubimca, psa Mileta. Glumac je stigao na promociju u svom kabrioletu, obučen ležerno u duks i farmerke.

Međutim, kako smo mogli da primetimo, Sergej je poprilično delovao unezvereno, hodao je izbezumljeno tamo-vamo, sve vreme pričajući na telefon. Kako je ubrzo nakon ovih scena usledio incident sa izabranicom, postavlja se pitanje da je par već uveliko bio u svađi.

Republika

Foto: Republika

Sergej Trifunović par trenutaka pre prijave supruge za nasilje

Podsećanja radi, prema izvorima bliskim slučaju, Trifunović je policiji ispričao da se posvađao sa suprugom, nakon čega je rekao da će napustiti stan. Isidora mu je, navodno, tada zapretila da će polomiti sve po kući. Policija je obavila razgovor sa oboma, a tužilaštvo je zaključilo da nema elemenata krivičnog dela. Ipak, tokom intervencije je utvrđeno da Isidora boravi u Srbiji ilegalno, jer je državljanka Hrvatske, te je protiv nje podneta prekršajna prijava na osnovu Zakona o strancima.

Republika

Foto: printskrin instagram

Sergej Trifunović oženio je 23 godina mlađu Isidoru Mijanović

Trifunović, koga publika poznaje po ulogama u npopularnim domaćim serijama i filmovima, iznenadio je javnost kada se u maju ove godine oženio Isidorom, koja je inače 23 godine mlađa od njega. Njihova veza nije bila poznata javnosti do veridbe, koja je simbolično „pala“ na njen 28. rođendan, nakon čega su se venčali na tajnoj ceremoniji u crkvi u Beogradu.

Republika

Foto: Printskrin/Instagram/whistler_dick

Sergej Trifunović oženio je 23 godina mlađu Isidoru Mijanović

Isidora Mijanović, sada Trifunović, skrenula je pažnju javnosti kao voditeljka, producentkinja i manekenka. Radila je na „Insta TV“-u, a trenutno je kreativni urednik na jednoj drugoj televiziji. Mediji su ranije pisali da je bila u vezi s košarkašem Ninom Čelebićem, pre nego što je započela vezu sa Sergejem.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE