Radio BalkanFox

Trifunović je prije drame bio na promociji albuma. Izvor: ‘Svađa je krenula zbog Bore Čorbe…’

Sprski mediji javljaju kako su se glumac Sergej Trifunović i njegova supruga Isidora u utorak navečer posvađali u svom stanu, zbog čega je reagirala i policija. Glumac je suprugu prijavio za nasilje u obitelji. 

Bliski izvor ispričao je za Kurir da Isidora ‘više ne može trpjeti njegovo ponašanje i probleme koje joj stvara od kad su se oženili’ te da je do svađe došlo jer je Trifunović organizirao koncert u čast Bori Čorbi. 

Prije svađe je Trifunović bio na promociji albuma ‘Mater’ Sajsi MC, a koja je bila na istom mjestu gdje je glumac planirao organizirati koncert. Na promociju je doveo svog psa. 

Beograd: Sergej Trifunović sa psom je stigao na  promociju albuma

Foto: antonio ahel

Kako kaže izvor, glumac se supruzi prije toga nije javljao na telefon niti joj je rekao gdje ide. Tijekom svađe joj je navodno rekao da želi razvod, a ona je zatim zaprijetila da će ‘polomiti sve u kući’. 

U policijskoj stanici je s njima obavljen razgovor te je utvrđeno da nema elemenata kaznenog djela. Međutim, Kurir javlja kako je protiv Isidore podnesena prekršajna prijava na osnovu Zakona o strancima jer je utvrđeno da kao državljanka Hrvatske živi u Srbiji ‘praktički ilegalno’. 

Split: Sergej Trifunović dolazi na ročište

Split: Sergej Trifunović dolazi na ročište |

Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Trifunovića su sredinom prošlog mjeseca uhitili na graničnom prijelazu Bajakovo nakon što je pokušao ući u Hrvatsku. Glumac ima zabranu ulaska u zemlje EU nakon incidenta prošle godine kada je vrijeđao hrvatske policajce u Splitu.

Zbog toga je na sudu u Splitu u rujnu dobio kaznu od 60 dana zatvora uvjetno, na rok kušnje od godinu dana. Policija ga je nakon ročišta odvela jer su morali utvrditi zakonitost njegovog boravka u Hrvatskoj, a s njime je tada u auto sjela i supruga Isidora. N1 je tada izvijestio kako mu je izdano rješenje o otkazu kratkotrajnog boravka. 



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE