Radio BalkanFox

KLJUČAN DAN JE 21. NOVEMBAR, SPREMITE SE ZA ČUDO! Sezona Škorpije donosi prosvetljenje za četiri horoskopska znaka, sledi im OBILJE na svakom koraku!

Od 23. oktobra do 21. novembra vlada sezona mistične Škorpije, a astrolozi ističu da ovaj period donosi priliku za značajan rast i transformaciju. Tokom narednih nekoliko nedelja energija Škorpije će delovati poput reflektora, osvetljavajući dublje, skrivenije delove naših života i to će nam omogućiti da otkrijemo prave motive, strasti i želje. Uz intenzivnu i strastvenu energiju ovog znaka, mnogi će dobiti priliku da se oslobode starih obrazaca i pokrenu dugo priželjkivane promene.

Posebno će četiri horoskopska znaka osetiti blagodeti ove sezone – Rak, Devica, Škorpija i Ribe. Astrolozi predviđaju da će upravo oni zablistati tokom ovog perioda, doživljavajući prosvetljenje, lični rast i napredak.

Shutterstock

Sezona Škorpije donosi prosvetljenje za četiri znaka

Rak: vreme kreativnosti i slobode

Rakovi će u sezoni Škorpije imati priliku da izraze svoju kreativnu stranu. Oni koji su navikli da nose srce na dlanu sada treba da dopuste svom unutrašnjem detetu da zasja. Bezbrižnost i maštovitost biće ključni za otkrivanje novih talenata i želja koje će im doneti osećaj ispunjenosti.

Devica: društveni uspeh i nova znanja

Device će tokom ovog perioda biti poput vrednih pčela, sa zauzetim kalendarima i mnoštvom društvenih događaja. Savetuje im se da prihvate svaki poziv i iskoriste priliku za obnavljanje starih kontakata i sticanje novih poznanstava. Ovo je i vreme za učenje novih veština, upisivanje kurseva i posvećivanje hobijima.

Shutterstock

Preobražaj sledi samo odabranima

Škorpija: hrabrost da se otvorite

Za Škorpije ovo je njihov period godine, vreme kada mogu da zasjaju na životnoj pozornici. Ovaj horoskopski znak poznat je po tajanstvenosti, ali astrolozi savetuju da se sada otvore osobama od poverenja. Oslobađanje iz senke i hrabrost da budu u centru pažnje donosiće im neočekivane benefite.

Ribe: emotivno oslobađanje i nova iskustva

Ribama sezona Škorpije pruža šansu za emotivno oslobađanje i istraživanje novih puteva. Ovaj period idealan je za hrabro isprobavanje novih stvari, od putovanja do unapređenja privatnih i poslovnih odnosa. Ribe se podstiču da se oslone na samopouzdanje i konačno zablistaju.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE