Radio BalkanFox

Izabel i Mateo Kovačić zaljubili su se na nedjeljnim misama, a njihova veza prošla je kušnje

Izabel Kovačić rodila je drugo dijete, doznaje Story. Sa suprugom Mateom Kovačićem dobila je djevojčicu kojoj je par dao ime Luna.

Spojile ih nedjeljne mise

Izabel i Mateo upoznali su se kao srednjoškolci u crkvi u Sesvetskim Selima. Mateo je bio ministrant, a Izabel je pjevala u crkvenom zboru Lillium. Zaljubili su se na nedjeljnim misama, na kojima je Izabel najviše voljela pjevati psalme i duhovne šansone, što se Matea izrazito dojmilo

Foto: Instagram

Par je 2010. uplovio u vezu i nije uvijek sve bilo tako savršeno. I njihova je veza prošla kroz izazove. Kad je Mateo 2013. potpisao za Inter te se preselio u Milano, Izabel i on održavali su vezu na daljinu. Svaki slobodan trenutak provodili su zajedno, a čim bi ‘uhvatili’ priliku, putovali su jedno kod drugog.

– Kad sam odlazio iz Zagreba, bilo mi je jako teško jer sam se vezao za Izabel i prijatelje. Nedostajala mi je i moja župa gdje sam proveo šest prekrasnih godina. No pomirio sam se s tim jer je sve to dio nogometa – rekao je Mateo jednom prilikom.

Foto: Instagram

Raskošno vjenčanje u Sesvetskim Selima

Nedugo nakon toga par se zaručio, a u lipnju 2017. stali su pred oltar u istoj crkvi u kojoj su se i upoznali. Na njihovom raskošnom vjenčanju pojavili su se brojni Mateovi suigrači. Među uzvanicima su tad snimljeni Vedran Ćorluka i Franka Batelić, Zoran i Zdravko Mamić, Luis Ibáñez, ali i mnogi drugi.

ARHIVA - 2017. Zagreb: Vjen?anje Matea Kova?i?a i Izabel Andrijani?

ARHIVA – 2017. Zagreb: Vjen?anje Matea Kova?i?a i Izabel Andrijani? |

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Nakon obreda u Sesvetskim Selima, slavlje se nastavilo u zagrebačkom Westinu. Medeni mjesec proveli su u društvu najbližih prijatelja krstareći Jadranom na jahti.

– Moja prošlost, moja sadašnjost i moja budućnost. Moje sve – poručio je ranije nogometaš svojoj supruzi.

Foto: Instagram

Sinčića Ivana dobili su 2020., a trudnoću su skrivali gotovo do kraja.



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE