Radio BalkanFox

Žena Džefa Bezosa u uskoj haljini


Bivša novinarka poznata je po svojim glamuroznim izdanjima koja često naglašavaju njenu zavidnu figuru.

Drugi najbogatiji čovek na svetu, Džef Bezos, izveo je svoju zaručnicu Loren Sančez na predstavu „Sunset Blvd“ na Brodveju, a potom i na večeru u poznati restoran Carbone.

Par je privukao pažnju elegantnim kombinacijama. Bezos je nosio crne pantalone, tamnoplavu košulju i kožnu jaknu, dok je Loren zablistala u pripijenom bordo kombinezonu bez rukava, a istakla je i svoj raskošni dekolte. Celokupni izgled upotpunila je upečatljivom dijamantnom ogrlicom. Mnogi su se zapitali da li je ovo njeno najprovokativnije izdanje do sada.

Loren je u istom kombinezonu pozirala i za fotografije koje je objavila na društvenim mrežama, a njeni pratioci su pohvalili njen izgled.

 

„Uvek izgledaš fantastično. Čak i tvoj govor tela na ovoj fotki ima tvoju vibru – žena sa snažnom voljom, samostalna, samouverena, pametna, seksi, elegantna“, „Nadam se da ću izgledati ovako dobro kad budem u tvojim godinama“, pisali su joj.

Bivša novinarka svojim modnim kombinacijama privlači poglede gde god da se pojavi. Prošlog meseca je sa Džefon prisustvovala večeri „Caring for Women“, gde je zasjala u dugoj haljini sa dubokim dekolteom. Haljina, napravljena od čipkastog materijala, dizajnirao je Oscar De La Renta.

 

Bonus video: 

 

 


Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE