Radio BalkanFox

Verenica Džefa Bezosa pošla u pozorište u skandal izdanju

Drugi najbogatiji čovek na svetu, Džef Bezos, izveo je svoju verenicu Loren Sančez na predstavu „Sunset Blvd“ na Brodveju, a potom i na večeru u poznati restoran „Carbone“.

loren sancez dzef bezos profimedia-0924412852.jpg

JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Par je privukao pažnju u elegantnim kombinacijama. Bezos je nosio crne pantalone, tamno plavu košulju i kožnu jaknu, dok je Loren zablistala u pripijenom bordo kombinezonu bez rukava. Tako je Sančez naglasila svoje poprsje, a sve je upotpunila upečatljivom dijamantnom ogrlicom. Mnogi su se zapitali da li joj je ovo najprovokativnije izdanje do sada.

Loren je u istom kombinezonu pozirala i za fotografije koje je objavila na društvenim mrežama, a njeni pratioci su pohvalili njen izgled. „Uvek izgledaš fantastično. Čak i tvoj govor tela na ovoj fotki ima tvoju vibraciju – žena sa jakom voljom, samostalna, samouverena, pametna, seksi, elegantna“, „Nadam se da ću izgledati ovako dobro kad budem u tvojim godinama“, pisali su joj.

profimedia0906272089.jpg

Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Bivša novinarka svojim modnim kombinacijama privlači poglede gde god da se pojavi. Prošlog meseca je sa Džefom prisustvovala večeri „Caring for Women“, gde je zasjala u dugoj haljini s dubokim dekolteom. Haljina je bila napravljena od čipkastog materijala, a dizajnirao ju je Oskar De La Renta.


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE