Radio BalkanFox

Supruga Sergeja Trifunovića ljubila poznatog sportistu

Supruga Sergeja Trifunovića ljubila poznatog sportistu

Glumac Sergej Trifunović i njegova supruga Isidora delovali su kao veoma skladan par sve do sinoć kada je između njih došlo do žestoke svađe zbog koje je intervenisala i policija. Supruga Sergeja Trifunovića tom prilikom dobila je krivičnu prijavu, jer se ispostavilo da u Srbiji, kao državljanka Hrvatske, boravi ilegalno.

Supruga Sergeja Trifunovića svet portal svetSupruga Sergeja Trifunovića svet portal svet

Ata images

Isidora i Sergej Trifunović zarekli su se na večnu ljubav 12. maja u Crkvi svetih apostola Petra i Pavla na Topčideru, a pre nekoliko dana sklopili su i građanski brak.

Supruga Sergeja Trifunovića bila u vezi s Teodorinim bivšim

Budući da je oduvek nosio titulu večitog neženje, javnost je pozitivno iznenadila informacija da je njegovo srce ukrala jedna prelepa, nežna plavuša.

Isidora je napunila 28 godina, što znači da je 24 godine mlađa od Trifunovića.

Supruga Sergeja Trifunovića svet portal svetSupruga Sergeja Trifunovića svet portal svet

Ata images

Međutim, ono što je manje poznato javnosti je to da je Isidora pre Sergeja bila u vezi s košarkašem Ninom Čelebićem, koji je bio u vezi i s pevačicom Teodorom Džehverović.

Teodora i Nino imali su burnu vezu

Toedorina i Ninova veza  bila je burna, a o razlozima rastanka nisu govorili javno. Navodno su se sukobili zbog njene karijere. Kako se tada pisalo, košarkašu nije bilo pravo što Teodora navodno pravi svađe s kolegama kako bi ispromovisala novu pesmu, kao što je to bio slučaj s Mahrinom i njihovim duetom.

Supruga Sergeja Trifunovića svet portal svet Supruga Sergeja Trifunovića svet portal svet

ATA images

Čelebić je nedugo nakon raskida s Džehverovićkom na Instagramu potvrdio da je u vezi sa Isidorom Mijanović, međutim, par je raskinuo posle nekoliko meseci zabavljanja. Čelebić je obrisao sve fotografije sa Isidorom sa društvenih mreža, što je bio jasan pokazatelj da među njima više nema ljubavi.

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM


Paparazzo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE