Radio BalkanFox

žena peđe mijatovića – Informer.rs

Legendarni fudbaler Predrag Mijatović (55) poznat je zbog svoje bogate sportske karijere, ali i po tome što je bio fatalan za ženski rod, a o čijim ljubavima se i danas priča i piše.

Peđa Mijatović je sa Real Madridom je postao evropski prvak, a kasnije je imao priliku da radi kao sportski direktor. Od pre par dana bivši fudbaler je na funkciji člana privremenog organa za sportska pitanja u Partizanu. 

Tokom svoje bogate karijere, Mijatović je prošao kroz razne izazove i ostao poznat kao fudbaler koji se razlikovao od uobičajenih stereotipa o sportistima. Osim svojih veština na terenu, bio je i osoba čije su izjave, ponašanje i zavođenje žena često bile neobične za fudbalere.

Među Peđinim ljubavima istakle su se dve dame sa kojim je osnovao bračnu zajednicu. Prvi brak je imao sa ćerkom poznate modne kreatorke Verice Rakočević, Elenom, a drugi sa Anetom Milićević sa kojom je ostao i danas.  

Ljubav i brak sa Elenom Karić 

Foto: Starsportphoto, ATA Images

Peđa i Elena

Predrag Mijatović se u ranim devedesetim godina prošlog veka zaljubio u manekenku Elenu Karić, danas Karaman. Njihova veza bila je u žiži medijske pažnje, a Elena je uživala status fatalne žene. Venčali su se mladi, dok je ona imala samo 18, a on 21 godinu, a zajednički život započeli su u Valensiji.

Njihov brak obeležio je i tragičan događaj, kada su izgubili dete, a 2001. godine usledio je razvod od Elene, što je iznenadilo mnoge koji su verovali u trajnost njihove ljubavi.

Iz tog braka Mijatović ima dva sina, Luku i Andreja, koji je preminuo u 14. godini. Elena se kasnije udavala još dvaput, ali nije imala sreće u ljubavi.

Brak Peđe Mijatovića i Anete dug 20 godina 

Nakon razvoda, Predrag je pronašao sreću pored manekenke Anete Milićević. Njihova ljubav traje više od 20 godina, a 2000. godine su se venčali. U braku imaju tri ćerke: Nađu, Ninu i Lolu. Aneta mu je bila podrška tokom karijere, posebno nakon gubitka sina Andreja, kada je učinila sve da mu pomogne da prebrodi tugu.

Foto: ATAIMAGES

Peđa sa Anitom


Mijatović ističe Anetinu dobrotu i snagu kao ključne za njihov skladan brak. Iako se ponekad suočavaju s izazovima, smatraju da uzajamno poštovanje i razumevanje pomažu u prevazilaženju nesuglasica. Peđa je istakao da Aneta prihvata sve njegove mane, što dodatno jača njihov odnos.

 



Definitvno kraj braka Megan i Harija? Svetski mediji bruje - ove situacije su presudile o odnosu

Dom i porodica

Priče o mogućem razvodu Megan i Harija postaju sve glasnije. Iako deluju kao savršen par, britanski, španski i američki mediji izveštavaju da je u njihovom braku došlo do zastoja.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE