Radio BalkanFox

Ovi prizori su dočekali Maju Šuput već na rano jutro u Africi: ‘Nenade, oni su nam u dvorištu’

Između brojnih koncerata i snimanja za emisiju ‘Supertalent’, Maja Šuput (45) je ‘pobjegla’ s obitelji na nekoliko dana daleko od Hrvatske. Na društvenim mrežama otkrila kako je s obitelji otputovala u Afriku, a pjevačica sa suprugom Nenadom i sinčićem odmara u jednom luksuznom hotelu u Tanzaniji. Čini se kako ju je ova destinacija posebno oduševila, a podijelila je nekoliko fotki i videa.

Prvo se pohvalila s fotkama na kojima je pozirala uz bazen s čašom vina u ruci, a na sebi je imala badić s životinjskim uzorkom. Na glavi je nosila šešir, a pogled od sunca sakrila je iza sunčanih naočala.

– Hakuna Matata – napisala je u opisu objave.

Kasnije je u videu u obliku Instagram Storyja pokazala kako su ona i suprug ujutro promatrali egzotične životinje koje se nalaze u neposrednoj blizini njihovog smještaja. 

Foto: Screenshot Instagram

– Nenad, imamo domaće životinje! Gle zebra nam je došla… Ljudi, ovaj mi je pred kućom. Oni su mi baš u dvorištu… – oduševljeno je uzviknula pjevačica u videu.

Pjevačica je u kadar ‘uhvatila’ zebre, a suprug Nenad joj je odgovorio: ‘Ne znam što se tu ubraja pod domaće životinje’.

Foto: Screenshot Instagram

Osim prekrasnog pogleda, na terasi imaju bazen i kutnu garnituru. 



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE