Radio BalkanFox

ŠOK-PREOKRET! Muk ispred zgrade Sergeja Trifunovića, evo šta se DEŠAVA s Isidorom! (GALERIJA)

Voditeljku Isidoru Mijanović, suprugu našeg glumca Sergeja Trifunovića, suprug je prijavio sinoć za nasilje. Incident se, kako su preneli domaći mediji, dogodio u njihovom stanu na Voždovcu, gde je policija sinoć intervenisala po prijavi Trifunovića nešto posle 22 sata. Međutim, iako je tužilaštvo zaključilo da nema elemenata krivičnog dela, tokom intervencije je utvrđeno da Isidora ilegalno boravi u Srbiji jer je državljanka Hrvatske, te je protiv nje podneta prekršajna prijava na osnovu Zakona o strancima.

Republika

Foto: ATAImages, Instagram/Printscreen

Isidora ima 24 sata da napusti Srbiju

Kako se navodi, Isidora ima 24 sata da napusti Srbiju i neće biti deportovana, već joj je naloženo kao strancu koji nezakonito boravi u našoj zemlji, Srbiju napusti. Takođe, Isidora će morati da plati i novčanu kaznu.

U pitanju je novčana kazna za nezakonit boravak u Srbiji, duže od 90 dana u periodu od 180 dana po Zakonu o strancima – rekao je izvor za Telegraf.

Ekipa portala Republika nalazi se na Voždovcu, ispred zgrade Sergeja Trifunovića, gde trenutno vlada mir.

Ranije je, kako su preneli mediji, Sergej dramio preko telefona.

Sine, to je takva demonijada. Ej, ona će meni… Imam realne probleme i pokušavam da ih otklonim – pričao je glumac, preneo je Kurir.

Inače, kako je rekao izvor blizak paru, haos je navodno nastao kad se on vratio sa promocije Sajsi MC a koja je održana na istom mestu gde ce on praviti koncert Bori Đorđeviću u čast, a pre toga joj nije rekao gde ide, niti joj se javljao na telefon. On joj je navodno onda rekao da želi razvod, pa je tad nastao haos.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE