Radio BalkanFox

Miljana i Bebica se javili sudu

Zbog Miljanine tužbe protiv njenog nekadašnjeg partnera Bebice, dvoje učesnika rijalitija „Elita“ danas su morali da napuste imanje kako bi se javili na Sud u Rumi.

Miljana Kulić i Nenad Macanović danas su morali da izađu na određeno vreme iz rijalitija po osnovu tužbe koju je podnela Miljana protiv njega. Na njegovom profilu stoji:

– Poziv radi upoznavanja sa mogućnošću medijacije – okrivljeni Macanović Nenad. Pozivate se u svojstvu okrivljenog da pristupite po pozivu u Osnovnom sudu u Rumi dana 23.10.2024. godine u 11:30 časova, sudnica br. 2, po privatnoj tužbi priv. tužioca Miljane Kulić protiv okrivljenog Macanović Nenada, zbog kriv. dela uvreda iz čl. 170 st. 2 u vezi sr. I čl. 61 K3 RS – stoji u dokumentu objavljenom na Macanovićevom  profilu.

Miljana Kulić Foto: Kobra

Dvoje učesnika je napustilo imanje u ranim jutarnjim satima i to u pratnji policije. Oni su se uputili ka Osnovnom sudu u Rumi, a biće vraćeni u rijaliti nakon završenog procesa.

Prema navodima portala „Srbija danas“ Miljana je podnela tužbu protiv Macanovića, poznatog kao Bebica, zbog kršenja ugovora o zajedničkom poslovanju. Tužba je dočekana sa velikim iznenađenjem budući da su Nenad i Miljana nekada bili u vezi i poslovno su sarađivali.

Nenad Macanović Bebica Foto: Nikola Tomić

Javnost još uvek nema uvid u detalje tužbe ali je sigurno da će novonastala situacija zahtevati da se Nenad angažuje i bavi time nakon rijaliti šoua.

Detalji tužbe još uvek nisu javno otkriveni, ali je jasno da će ova situacija zahtevati Nenadovu pažnju i angažovanje van rijaliti šoua „Elita 8“.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE