Radio BalkanFox

Tanja i Muki snimljeni u njegovom automobilu

Tanja i Muki snimljeni u njegovom automobilu

Pevačica Tanja Savić bila je sinoć gošća emisije “Amidži šou”, gde je govorila o predstojećem koncertu u Areni, ali i o privatnom životu. Poznato je da pevačica već neko vreme uživa u vezi sa Muhamedom Mukijm Bešićem koji je 11 godina mlađi od nje. Tanja i Muki ne kriju koliko se vole, a pevačica je sada otkrila i kakvi su im planovi za budućnost.

Tanja i Muki svet portal svet Tanja i Muki svet portal svet

ANtonio Ahel/ATAImages

Pvečica je priznala da je srećna u ljubavi, a nije isključila mogućnost ni da će se uskoro udati za Bešića.

Tanja i Muki možda uskoro stanu pred matičara

– Hvala Bogu jesam, srećna sam. Ne znam, nisam od onih žena koje kažu da ne veruju u papir, ja verujem u to i verujem u prsten, ja sam romantična duša. Nikada nisam pravila svadbu i volela bih da budem mlada. Tako će i biti, sve je po Božijoj volji, ali ono što ja želim i neki moji planovi su ti da kada se završi Arena pravim kuću, malo ću da se posvetim sebi i želim da napravim sebi oazu mira – rekla je Tanja pa otkrila kako je osvojila 11 godina mlađeg dečka.

Tanja i Muki svet portal svet Tanja i Muki svet portal svet

Instagram

– Mislim da sam ga privukla svojom spontanošću. Jeste, mlađi je od mene i slađi. Upoznali smo se u Americi u jednom hotelu koji se zove “Avijator”. On je avijatičar, tada sam ga zvala “avijatičaru moj”. Molila sam se, u smislu da sam poželela da mi svemir pošalje muškarca koji je vredan mene i koji će da me poštuje i voli. Čak sam i zamišljala da bude mlađi i da ima 26 godina, majke mi. Ja sam 11 godina starija od njega, ali sam mnogo napredovala od kako sam s njim – priznala je Tanja.

Muki se ne odvaja od pevačice

Iako je u Americi imao posao pilota, Muki je očigledno rešio da se preseli u Srbiju i bude non stop uz pevačicu. Za Tanjinog dečka se govorilo da je veoma uspešan i bogat, a da li je to istina moglo bi da se zaključi po automobilu koji vozi. Naime, naš paparaco uvatio je Tanju i Mukija dok su se vozili beogradskim ulicama i to u njegovom mustangu koju košta oko 70 000 evra.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM, YOUTUBE


Paparazzo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE