Radio BalkanFox

Sajsi MC frizura iz devedesetih

Na jednom gradskom događaju okupili su se brojni poznati među kojima je glavna zvezda bila umetnica Sajsi MC

Njoj su društvo pravile brojne poznate ličnosti, kao i svi njeni prijatelji, drugovi, drugarice i kumovi, a na događaju se pojavio i njen suprug Marko Trmčić

Međutim, mnogo pažnje upravo je privukao reperkin autfit. Odlučila se za full dark kombinaciju, kojem je dala posebnu dozu se***pila. Naglasila je sve atribute, a istakla je i dekolte pošto je haljina na gornjem delu bila specifično dizajnirana od kaišića koji su se ukrštali i davali upečatljiv dojam njenom izgledu. 

Ono šta je posebno ostalo upečatljivo jeste njena frizura koja podseća na stil frizura koje su se nosile devedesetih i početkom dvehiljaditih. 

 

 

Ova messy frizura jako je bila popularna na našim prostorima, a Sajsi je sada odličila da je ponovo vrati na modnu scenu. Celi look zaokružila je efektinim nakitom, crvenim ružem i nikako ne smemo da zaboravimo da pomenemo i efekte rukavice i bordo krzno koje je dodala uz ovu haljinu. 

Pored pevačice u tamnim kombinacijama pojavile su se i Ksenia Knežević koja je nosila u potpunosti kožni autfit, sačinjen od cargo crnih kožnih pantalona, od kožnog sakao ispod kojeg se nazirala kožna top majica. 

Sanja je došla u takođe izazovnoj kominaciji pa se odličila za široke paantalone, crni sako ispod kojeg su se providela čipkana bluza. 

Čija kombinacija vam se najviše dopada?

.

Anketa

Čij autfit vam se najviše dopada?

.

Bonus video: 

 

 

 

 

 


Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE