Radio BalkanFox

Evo zbog čega Darko Lazić nije zvao Marinu na svadbu

DA LI JE MOGUĆE DA JE OVO RAZLOG? Darko Lazić zbog OVE ŽENE nije POZVAO Marinu na svadbu, svi u NEVERICI

Darko Lazić i Kaća, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Folker Darko Lazić izgovorio je sudbonosno „da“ u crkvi izabranici Katarini, a na gala svadbu u Pećincima među zvanicama je bila njegova bivša supruga Ana Sević i njen muž Danijel, dok Darkova bivša verenica Marina Gagić, sa kojom ima sina Alekseja, nije bila pozvana.

Naime, kako domaći mediji pišu, problem je u tome što Marina nije u dobrim odnosima sa Sevićkom, te je Darko želeo da izbegne neprijatnu situaciju. Njemu je bio plan da njihov sin dođe na ceremoniju, dok Marini, iako su njih dvoje u korektnom odnosu, nije poslao pozivnicu.

Da podsetimo, Ana Sević na svom Instagram profilu podelila je sijaset snimaka i fotografija koje su govorile da je srećna zbog toga što je njen bivši pronašao novu ljubav. – Za mene moj dolazak nije iznenađenje. Darko i ja imamo ćerku, to je zauvek na prvom mestu – rekla je Ana pred našim kamerama, pa dodala:

Zbog čega Darko Lazić nije zvao Marinu Gagić na svadbu?
Zbog čega Darko Lazić nije zvao Marinu Gagić na svadbu?foto: Petar Aleksić

– Darku sam poželela sve najbolje. On je znao da mi dolazimo, malo smo kasnili, ali smo došli u pravo vreme. Ja Darku želim sreću i radost i nadam se da se više neće ženiti. Darko i ja smo prijatelji sada, kao što smo pre naše ljubavi i bili prijatelji i možda je bolje bilo da je tako ostalo.

Ana je otkrila i kako je Katarina reagovala kad ju je videla.

Ana Sević je razlog što Darko nije pozvao Marinu Gagić?
Ana Sević je razlog što Darko nije pozvao Marinu Gagić?foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Katarinu sam izgrlila i izljubila, rekla mi je da joj je mnogo drago što smo ovde. Mi imamo u našim životima jednu osobu koja će nas spajati zauvek. Daniel je odmah rekao da se podrazumeva da idemo na svadbu. Darko je svestan da Lorena sa njim i sa mnom provodi najviše vremena. Darko i ja sve što imamo da rešavamo rešimo preko suda, a ovako smo privatno odlični… Sa sudom smo završili zauvek, to je bilo pre – istakla je Ana za „Blic“.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Blic/Kurir)




Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE