Radio BalkanFox

ODRŽAO OBEĆANJE! Pukovnik doneo voditelju beretku, a onda svima stavio do znanja da će Ćurčićeva pasti u njegov PILOTSKI ZAGRLJAJ!


U toku je emisija “Narod pita”. Voditelj Darko Tanasijević ugostio je Mikicu Bojanića, Necu Lazića, Bojan Simić ali i najvernije gledaoce Zadruge, Ljiljanu Selimović i pukovnika pilota u penziji, Almira Asanovića.

Almir je u jednom momentu objasnio svima što voli Anu Ćurčić:

Samim ulaskom Ana Ćurčić ja sam video da je ona prava žena za mene. Kako je tekla emisija kada je ona ušla, ja sam ušao u suštinu njene duše i to me je očaralo. Njen hod i pogled su sve rekli koliko je ona preplašena. Mene je privuka ona kao celina, ona vredi, i nadam se da će biti u mom pilotskom zagrljaju da bi bila sigurna. Ja mislim da bih bio njena podrška u svemu, i dao bih sve da je osvojim. – rekao je Almir i pokazao knjigu koju piše o njemu i Ani.

Ja iskreno osećam da će mi ona jako brzo prići. Ona će sigurnost videti kod mene, i ta iskrena ljubav koji imam prema njoj. Ja nju iskreno volim, ali moram da kažem da Jelenu Golubović treba da bude sramota zbog komentarisanja moje Ane – dodao je pukovnik.

Ja mogu da kažem, da podržavam neke stavove gospodina, ali iskreno njenu nedostaje ljubav, a to što nema roditelje, je na njega ostavilio posledice, ali on mora da bude realan da je Ana zauzeta, i da on treba da najđe nekoga ko ga zaista voli. – dodao je Neca.

Neco ja ne vidim razlog da ti navijaš za čoveka koji je bio pre petnaest godina. Šta da se radi, ako je Aca ostavi, gde će ona nakon toga – dodao je pukovnik.

Vi treba malo da spustite loptu – dodao je Neca.

pink


newsmedia2

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE